L'Ajuntament de Valls subvenciona amb 14.800 euros la Firagost

Signatura del conveni entre el consistori i la comissió organitzadora de la Festa Major del Camp Català del proper mes d'agost

23 mayo 2017 10:37 | Actualizado a 23 mayo 2017 11:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, i Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, han signat, avui dimarts 23 de maig, el conveni que regula la concessió d'una subvenció econòmica per a la realització de la Firagost d'aquest any 2017.

En concret, el conveni contempla una subvenció de 14.800 euros que servirà a la Comissió organitzadora de Firagost per organitzar i realitzar l'edició de l'esdeveniment per l'edició d'aquest any. La Firagost tindrà lloc l'1 i 2 d'agost, coincidint amb el dimarts i primer dimecres d'agost, es tracta de la Festa Major del Camp Català, una gran exposició de productes del territori. Els tendals que cobreixen la plaça del Blat, el carrer de la Cort, la plaça de l'Oli i altres espais formen part del patrimoni de les arquitectures efímeres de Catalunya.

Durant un parell de dies, Valls es converteix en l’escenari que acull la fira del camp català per excel·lència, Firagost; una fira que, a banda de l’exposició tradicional, té un vessant festiu, amb exhibicions d’artesans, castells, concerts i d’altres activitats, a més de jornades tècniques i debats.

Firagost aplega expositors de fruites, verdures, vins, caves, plantes i jardineria, herboristeria, productes de l’agricultura i per a l’agricultura, alimentació artesanal, ceràmica, terrissa, artesania, maquinaria agrícola, ramadera, vehicles, estands diversos... i exposicions de bestiar, cavallar, races pures d’avicultura artística, aviram català, bonsais... 

Comentarios
Multimedia Diari