L'Ajuntament de l'Arboç contractarà 7 persones desocupades del municipi

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC), quatre d´elles a través del Projecte de Treball als Barris 2016 i les altres tres en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès

19 mayo 2017 16:59 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Pròximament, l’Ajuntament de l’Arboç contractarà 7 persones desocupades del municipi per treballar a la brigada municipal. Els contractes seran de sis mesos i a jornada sencera.

Dels perfils professionals que es necessiten, 5 han de ser del sector de la construcció d’oficial i/o peó especialitat pintura o paleta, i 2 han de ser perfils per la neteja viària i manteniment de parcs i jardins.

Els terminis de presentació de les candidatures seran el 21 de desembre de 2016 o el 30 de gener de 2017, en funció de l’oferta de feina a la qual es vulgui optar. Es poden consultar terminis, requisits, i presentar el currículum al Servei d’Ocupació Municipal (SOM), de dilluns a divendres d’11 a 13 h, i dimarts i dijous de 16 a 18 h, o també es pot fer la inscripció directament a la web: www.som.arbocenc.org.

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), quatre d’elles a través del Projecte de Treball als Barris 2016 i les altres tres en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès.

La contractació d’aquests 7 nous llocs de treball és una més de les iniciatives empreses per la regidoria d’Ocupació a través del Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç.

 

Comentarios
Multimedia Diari