Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de l'Arboç contractarà 7 persones desocupades del municipi

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC), quatre d´elles a través del Projecte de Treball als Barris 2016 i les altres tres en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès

Whatsapp

Pròximament, l’Ajuntament de l’Arboç contractarà 7 persones desocupades del municipi per treballar a la brigada municipal. Els contractes seran de sis mesos i a jornada sencera.

Dels perfils professionals que es necessiten, 5 han de ser del sector de la construcció d’oficial i/o peó especialitat pintura o paleta, i 2 han de ser perfils per la neteja viària i manteniment de parcs i jardins.

Els terminis de presentació de les candidatures seran el 21 de desembre de 2016 o el 30 de gener de 2017, en funció de l’oferta de feina a la qual es vulgui optar. Es poden consultar terminis, requisits, i presentar el currículum al Servei d’Ocupació Municipal (SOM), de dilluns a divendres d’11 a 13 h, i dimarts i dijous de 16 a 18 h, o també es pot fer la inscripció directament a la web: www.som.arbocenc.org.

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), quatre d’elles a través del Projecte de Treball als Barris 2016 i les altres tres en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès.

La contractació d’aquests 7 nous llocs de treball és una més de les iniciatives empreses per la regidoria d’Ocupació a través del Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También