L'Ajuntament denuncia 'manca de rigor' en un informe pericial judicial sobre el pàrquing Jaume I

El document forma part de les diligències prèvies obertes en un procediment al Jutjat d'Instrucció número 3 de la ciutat

19 mayo 2017 20:17 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després de la visita al pàrquing Jaume I que el consistori tarragoní va organitzar a finals del mes de gener, la portaveu de l'equip de govern, Begoña Floria, n'ha tornat a parlar aquest dilluns. I ho ha fet per exposar el posicionament de l'Ajuntament de Tarragona sobre un informe pericial judicial sobre diferents aspectes tècnics al voltant de l'execució del projecte, encarregat pel jutge que porta les diligències prèvies obertes en un procediment al Jutjat d'Instrucció número 3 de la ciutat. Així, Floria ha denunciat una "greu manca de rigor" tant tècnic com jurídic en aquest document, un fet que el consistori acreditarà al jutjat en la fase corresponent.

Segons Floria, els tècnics municipals estan procedint a l'anàlisi de l'informe. "Les conclusions del pèrit manifesten el desconeixement de la normativa de les administracions públiques", ha exposat la portaveu. Així mateix, "més enllà d’evidenciar conclusions mancades d’arguments, també s’ha constatat que en cap cas es respon a l’objecte del peritatge: la correspondència de les factures amb l’obra executada i material instal·lat, i si els preus ho eren de mercat", ha reblat.

Comentarios
Multimedia Diari