Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament lamenta haver perdut l'oportunitat de tenir una escola britànica

Tot i que un altre centre estaria interessat en els terrenys, el consistori estudia tancar l'expedient davant l'oposició política i veïnal

ACN

Whatsapp
La portaveu del govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria. Foto: ACN

La portaveu del govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria. Foto: ACN

La portaveu del govern municipal de l'Ajuntament de Tarraona, Begoña Floria, ha lamentat "profundament" que la ciutat hagi perdut l'oportunitat de tenir una escola britànica. Un objectiu que formava part del Pla Estratègic 2022 –que es va aprovar de forma consensuada, ha destacat–, i que en el moment de tirar-lo endavant s'ha trobat amb una forta oposició política i veïnal. "Costa d'entendre determinades actituds", ha manifestat Floria, a la vegada que ha volgut deixar clar que "el govern ha fet tot el possible perquè això fos realitat". Encara que hi ha una segona escola interessada en els terrenys de Boscos on s'havia d'ubicar el centre, des del consistori estudien tancar l'expedient, ja que "es trobaria amb la mateixa situació".

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También