L’Ajuntament millorarà l’aparcament de la plaça del Pati de Valls

Aquest mes està previst fer una neteja general i arranjar el sostre, entre altres actuacions

01 julio 2018 11:21 | Actualizado a 11 octubre 2018 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Valls millorarà l’aparcament subterrani del Pati, situat al centre de la ciutat. Aquesta setmana el consistori s’ha reunit amb l’empresa gestora i ja tenen el calendari d’actuacions.

Després d’haver fet una inspecció d’aquest espai, «s’ha decidit actuar de forma urgent en la neteja del hall de l’aparcament», assegura el regidor de Mobilitat a l’Ajuntament de Valls, Francesc Anguela.

A més està previst que aquest mes de juliol es faci una neteja general eliminant les taques, l’arranjament del sostre –destrossat per l’aigua– i les vidrieres. Entre el juliol i l’agost també es pintarà la barana de les escales.

El proper any 2019 es pintaran les parets interiors del recinte, s’actuarà als lavabos, es vol reforçar la il·luminació –abans es farà un estudi eficient–, els ascensors i es pintaran les places d’aparcament. «Les millores de l’any vinent entraran al proper pressupost municipal», afegeix Anguela.

El passat mes d’abril, el Partit dels Socialistes de Catalunya a l’Ajuntament de Valls va presentar una moció al plenari preguntant sobre les condicions de neteja i il·luminació d’aquest espai. Els socialistes sol·licitaven que es requerís a l’empresa gestora que netegés «més assíduament l’aparcament, especialment a les zones d’accés».

Exposaven que haurien de reforçar la il·luminació de l’espai, pintar l’interior i millorar les indicacions pel seu accés. En el seu moment no els van aprovar la moció que van presentar.

Aquesta setmana, al ple municipal al torn de precs i preguntes, la portaveu del PSC, Rosa Maria Ibarra, ha tornat a formular la mateixa pregunta al regidor de Mobilitat exposant que «es facin les reformes convenients per a tots els vallencs i comarcans, ja que no hem notat cap millora després de dos mesos».

La resposta de Francesc Anguela va ser curta: «Estem d’acord que l’aparcament del Pati presenta aspectes per millorar. La bona notícia és que aviat veurem millores interessants».

Comentarios
Multimedia Diari