Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Salut

L’Anella Olímpica acull una campanya de donació de sang

Dimecres 27 de juny de 10 a 14 i de 17 a 21 hores es farà una cursa de la solidaritat per aconseguir el major nombre possible de donacions de sang.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La unitat mòbil del Banc de Sang es traslladarà a l'Anella Olímpica.

La unitat mòbil del Banc de Sang es traslladarà a l'Anella Olímpica.

Dimecres els Jocs Mediterranis acolliran una competició en què tothom hi guanya. De 10 a 14 i de 17 a 21 hores es farà una cursa de la solidaritat per aconseguir el major nombre possible de donacions de sang.

Un bus del Banc de Sang estarà ubicat a l’Anella Olímpica perquè totes les persones que ho vulguin puguin donar sang en aquest espai i moment tan singulars. La campanya es fa en ple estiu, una època en què baixen les reserves de sang com a conseqüència del canvi d’hàbits de la ciutadania. Per això, el Banc de Sang convida a totes les persones que puguin a que vagin a donar en aquesta campanya especial.

Durant l’estiu, també estaran oberts els espais de donació habituals. El Banc de Sang a l’Hospital Joan XXIII, ubicat a la planta baixa del centre, està obert de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i les tardes de dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20 hores. A l’hospital Sant Joan de Reus es pot donar sang dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 i dimarts i dijous de 16 a 20 hores. A més, des d’aquest any l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla també acull el primer dijous de cada mes una campanya de donació de 9 a 14 hores.

La sang, sempre necessària

Per ser donant de sang cal complir les següents condicions bàsiques:

  • Tenir entre 18 i 70 anys
  • Pesar 50 quilos o més
  • Trobarse bé de salut
  • En cas de ser dona, no estar embarassada

Temas

Comentarios

Lea También