L'Arboç, primer municipi de la província que disposa de tot el parc de comptadors d'aigua potable amb telelectura

El servei que ja opera amb regularitat en diferents àrees de ciutats com Barcelona o Tarragona, no ha suposat cap cost addicional per als abonats ja que forma part de les inversions de millora oferides per la concessionària del servei SOREA

19 mayo 2017 23:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els abonats del municipi de l’Arboç, ja poden gaudir d’aquest sistema que entre d’altres els hi permet conèixer en temps real el seu consum o bé configurar alarmes de sobreconsum.

 

El servei que ja opera amb regularitat en diferents àrees de ciutats com Barcelona o Tarragona, no ha suposat cap cost addicional per als abonats ja que forma part de les inversions de millora oferides per la concessionària del servei SOREA.

 

Existeixen al mercat diversos sistemes de telelectura de comptadors però cal destacar que l’implantat a l’Arboç no només permet millores en la gestió operativa del procés de lectura de comptadors, sinó que a més ofereix grans avantatges al titular de la pòlissa. A través de l’oficina virtual de l’empresa els titulars poden consultar el seu consum diari i fins i tot poden configurar alarmes que l’avisaran si el consum és elevat o si tenen una fuita.

 

Els comptadors es comuniquen a través de radiofreqüència amb diversos concentradors instal·lats al municipi que són els encerregats d’enviar la informació via GPRS a les estacions centrals.

 

El sistema millora la qualitat de la lectura resolent els accessos difícils, respectant la privacitat del client i minimitzant el número de comptadors no llegits. A més permet conèixer qui, com i quan s’està utilitzant el recurs hídric, el que permet realitzar una gestió més eficient de la xarxa.

 

Comentarios
Multimedia Diari