L'Arboç suprimeix les barreres arquitectòniques dels carrers

Adapta les voreres per a les persones amb mobilitat reduïda i amb discapacitat visual per facilitar la seva autonomia

19 mayo 2017 15:47 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La brigada de l’Arboç instal·la una senyalització especial per a invidents en els passos de vianants i adequa espais a la normativa en matèria d’accessibilitat.

L’actuació és per adaptar voreres i guals per fer-los accessibles i salvar el desnivell amb la calçada. Així la brigada està adaptant els passos de vianants amb una senyalització especial per a persones amb dèficit visual.

S’estan col·locant franges de paviment rugós diferent al que hi ha per tal de guiar el camí als invidents. També d’altres amb indicadors de botons a les rampes dels guals amb la intenció de marcar la direcció i detectar els possibles perills a través d’un sistema d’alertes.

Les obres s’allargaran fins al mes de juny i permetran suprimir les barreres arquitectòniques des de l’estació de tren fins a la plaça de la Badalota.


Carrers
L’actuació per suprimir barreres arquitectòniques inclou també el sector que va des del carrer Francesc Macià fins al carrer Rafael de Casanova.

Es tracta d’una zona de vianants ja habilitada anys enrere per a persones amb mobilitat reduïda. En paraules del regidor d’Urbanisme, Josep Raja, «aquesta actuació és una més de les que s’estan duent a terme per facilitar l’establiment d’una mobilitat urbana sostenible i segura per a tots els col·lectius» al municipi.

Comentarios
Multimedia Diari