L'Audiència de Tarragona absol sis acusats de prostituir brasileres

Als absolts se'ls acusava d'haver atret noies brasileres a Espanya amb la promesa d'un treball, pagar-los el viatge i una vegada al país, haver-les obligat a prostituir-se per pagar les despeses

19 mayo 2017 17:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Audiència de Tarragona ha absolt avui a la mateixa sala els sis acusats -tres homes i tres dones- de prostituir noies brasileres al club Lapsus de Torredembarra (Tarragonès).

La sala ha dictat sentència in voce d'absolució per a uns fets que es remunten al 2010 i pels quals la fiscalia demanava vuit anys de presó per un delicte contra els drets dels treballadors i vint més per cinc delictes de determinació a la prostitució.

Als ara absolts se'ls acusava d'haver atret noies brasileres a Espanya amb la promesa d'un treball, pagar-los el viatge i una vegada al país, haver-les obligat a prostituir-se per pagar les despeses.

Un operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional a final del 2010 va identificar 21 joves que es prostituïen al club, vuit havien entrat il·legalment al país i quatre d'elles són testimonis protegits.

Segons la investigació, que va trobar quaderns de comptabilitat i d'altres proves, les joves havien de pagar una comissió de 12 euros per cada servei sexual en concepte d'ús de l'habitació del club i als registres, van trobar més de 30.000 euros amagats a tres habitatges.

Comentarios
Multimedia Diari