L’EIC manté el procés de matriculació obert i realitza entrevistes online

El centre ha adaptat el seu sistema de funcionament per poder continuar amb les classes per Internet i atendre les necessitats de tota la comunitat educativa

02 abril 2020 16:17 | Actualizado a 09 abril 2020 14:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A l’Escola Internacional del Camp reaccionem ràpid davant l’adversitat i la situació de confinament pel COVID-19 no ha estat una excepció. Per això, hem convertit l’adversitat en una oportunitat i, com a escola del segle XXI, hem adaptat tots els processos presencials per poder-los fer online. 

Procés de matriculació obert. Malgrat els processos de matriculació a les escoles públiques i concertades han quedat aturats, a l’EIC el procés és sempre viu, tot l'any, sempre. Per això ara seguim oferint a les famílies interessades un punt de contacte (info@escolainternacional.org) per demanar informació de l’etapa educativa que necessitin i poder concertar entrevistes online amb els responsables corresponents. Així les famílies poden seguir més que mai el seu procés de cerca i informació. Estem a només un "click"! Només cal escriure un mail a l’escola i el nostre equip d’admissions contestarà tots els seus dubtes i preguntes, a més de pactar una entrevista amb les persones interessades.

Escolarització online. A la vista del confinament que estava a punt de produir-se i abans que l’alumnat marxés cap a casa el passat dia 12 de març, el professorat i staff de l’EIC ja va rebre formació per poder dur a terme l'escolarització online durant aquest període.

El sistema, que dóna cobertura a tot l'alumnat des de P1 fins a BAT (també als que es preparen per a Selectivitat i exàmens d’IB), funciona amb rutina i rigor des del primer dia. Vam començar fixant rutines, ordre i repassant continguts. Ara ja estem fent classes obertes, professor-alumne, i avançant en la mesura del possible a fi d'aconseguir que l'alumnat estigui motivat i ordenat (rutines) i que el curs, malgrat l'anomalia que tot això suposa, no es perdi. Ben al contrari, aquesta situació pot resultar un guany per l'important èmfasis que dóna a eines i recursos que amb l'escola presencial són menys evidents. Hem convertit aquesta adversitat en una oportunitat i treballem per a què l'alumnat passi aquest confinament estimulat, aprenent i ordenat, quelcom que també beneficiarà les seves famílies.

Nou site. Com a part del procés d'escolarització a distància que estem duent a terme durant aquest període de confinament, l’Escola Internacional del Camp busca mantenir el sentiment de comunitat i que l’alumnat de P1 a BAT no perdi la perspectiva d'escola, dels companys, de grup i de cohesió... Per això hem creat un nou espai al nostre web, que es pot visitar en el següent link: (https://sites.google.com/escolainternacional.org/eic.), on poden veure-hi diferents informacions i activitats que van en tots sentits: dels docents, dels estudiants, de les famílies... També permet visualitzar com vivim tots aquests dies tan especials i com l'escola en el seu conjunt avança per un nou format de forma ràpida i enriquidora!

Comentarios
Multimedia Diari