L'ERO de BIC Graphic afecta 168 treballadors entre Tarragona i La Granada

Es tracta 69 empleats de l'àmbit de la producció i 67 de l'administració, un terç del total de la plantilla. L'empresa ha comunicat el tancament de la seu de La Granada

19 mayo 2017 15:34 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que portarà a terme l’empresa BIC Graphic afectarà un total de 168 treballadors de la plantilla de Tarragona, 69 de l’àmbit de producció i 67 de l’administració. Cal recordar que la planta compta amb gairebé 400 treballadors, per tant l’ERO afectarà a més d’un terç de la plantilla. Els representants dels treballadors han rebut aquesta informació fa escassos minuts, durant el primer contacte de negociació amb l’empresa, que estava previst per aquest matí.

La companyia BIC Graphic també ha informat, durant la reunió, quins són els motius de l’ERO. Es tracta de problemes econòmics, organitzatius i de producció que porten a tancar la planta Norwood de La Granada (Alt Penedès), que actualment compta amb 35 treballadors i que també es veurà afectada per l’ERO, tot i que encara es desconeixen el nombre d’afectats. Per la seva part, els representants legals dels treballadors sol·liciten la retirada de l’ERO i demanen trobar mesures alternatives per tal d’evitar qualsevol acomiadament. Demà, es portarà a terme una reunió, al Centre Cívic de Sant Salvador, per informar de la situació a la resta de treballadors.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari