Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Escola d'Art de Tarragona lliurarà dijous els Premis Taronja

L’acte, obert al públic, tindrà lloc a partir de les sis de la tarda al centre, que depèn de la Diputació de Tarragona.

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona lliurarà aquest dijous, 25 de gener, els Premis Taronja, que enguany arriben a la seva novena edició.

L’acte, obert al públic, tindrà lloc a partir de les sis de la tarda al centre. Es tracta d’un esdeveniment ja consolidat que permet reconèixer el talent dels joves artistes que realitzen els seus estudis a l’Escola d’Art i Disseny.

A més del lliurament de premis durant una gala amb música i animació, el mateix dijous s’inaugurarà una exposició amb els treballs guanyadors i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2016/2017.

Els Premis Taronja reconeixen els millors projectes finals presentats en les diverses especialitats d’estudis reglats que imparteix el centre: arts del mur, il·lustració, fotografia, joieria artística i gràfica publicitària.

A més, en aquesta ocasió serà possible veure els millors treballs de la primera promoció del cicle d'animació i de gràfica interactiva, de recent implantació.

La imatge dels Premis Taronja és obra dels alumnes de segon curs de Gràfica Publicitària, Maria Rodríguez, Pau Cardona i Joana Sánchez.

Temas

Comentarios

Lea También