L’Escola d’Art i Disseny dibuixa a peu de carrer a Tarragona

La primera jornada de l’esdeveniment Big Draw ha dut tallers oberts a tothom i classes a carrers i places de la Part Alta.

06 noviembre 2017 12:35 | Actualizado a 06 noviembre 2017 12:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Plaça de la Font, les Voltes del Circ Romà, la Plaça del Rei o el Pla de la Seu, han estat aquest dijous 2 de novembre alguns dels escenaris de l’esdeveniment Big Draw de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona per dur el Dibuix al carrer en tot un seguit d’actes i activitats participatives.

L’elaboració d’un trencaclosques gegant a través d’un taller obert a tothom que s’hi ha volgut afegir ha estat una de les accions més seguides, a la plaça de la Font.

Dirigida per la il·lustradora Berta Artigal, l’activitat ha permès realitzar un gran trencaclosques amb la imatge d’un colom, a partir de les peces que prèviament s’han dibuixat i decorat al bell mig de la Plaça. A la plaça del Rei, l’il·lustrador Ferran Orta ha conduït el taller i La taca i la línia amb eines poc convencionals, en què també hi ha participat passejants i ciutadans anònims que han volgut fer la seva aportació.

La jornada ha seguit amb una conferència al Museu d’Art Modern del dissenyador gràfic tarragoní Manuel Moranta Parlar. Pensar. Dibuixar i classes sobre diferents tècniques amb alumnat i professorat mostrant a diferents carrers de la Part Alta allò que normalment només es pot veure a les aules del centre.

Festival Big Draw

El Festival Big Draw és la celebració més gran del món del dibuix amb activitats organitzades arreu per creadors, difusors i centres de promoció i d’ensenyament de l’art i el disseny. L’entitat no governamental fundada l’any 2000, The Big Draw, va ser la impulsora d’aquesta iniciativa que té lloc anualment i que promou el llenguatge universal del dibuix com a eina per a l’educació, l'expressió i la creació.

Comentarios
Multimedia Diari