Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Escola d’Art i Disseny dibuixa a peu de carrer a Tarragona

La primera jornada de l’esdeveniment Big Draw ha dut tallers oberts a tothom i classes a carrers i places de la Part Alta.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Mural a la Plaça de la Font.

Mural a la Plaça de la Font.

La Plaça de la Font, les Voltes del Circ Romà, la Plaça del Rei o el Pla de la Seu, han estat aquest dijous 2 de novembre alguns dels escenaris de l’esdeveniment Big Draw de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona per dur el Dibuix al carrer en tot un seguit d’actes i activitats participatives.

L’elaboració d’un trencaclosques gegant a través d’un taller obert a tothom que s’hi ha volgut afegir ha estat una de les accions més seguides, a la plaça de la Font.

Una nena pintant un mural.

Dirigida per la il·lustradora Berta Artigal, l’activitat ha permès realitzar un gran trencaclosques amb la imatge d’un colom, a partir de les peces que prèviament s’han dibuixat i decorat al bell mig de la Plaça. A la plaça del Rei, l’il·lustrador Ferran Orta ha conduït el taller i La taca i la línia amb eines poc convencionals, en què també hi ha participat passejants i ciutadans anònims que han volgut fer la seva aportació.

La jornada ha seguit amb una conferència al Museu d’Art Modern del dissenyador gràfic tarragoní Manuel Moranta Parlar. Pensar. Dibuixar i classes sobre diferents tècniques amb alumnat i professorat mostrant a diferents carrers de la Part Alta allò que normalment només es pot veure a les aules del centre.

Festival Big Draw

El Festival Big Draw és la celebració més gran del món del dibuix amb activitats organitzades arreu per creadors, difusors i centres de promoció i d’ensenyament de l’art i el disseny. L’entitat no governamental fundada l’any 2000, The Big Draw, va ser la impulsora d’aquesta iniciativa que té lloc anualment i que promou el llenguatge universal del dibuix com a eina per a l’educació, l'expressió i la creació.

Temas

  • Diputacio de Tarragona

Comentarios

Lea También