Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Espai Jove Kesse es converteix en un psiquiàtric maleït

El proper dimarts 31 d’octubre a partir de les 8 de la tarda

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'un dels passadissos ambientats per dimarts a les 20 hores.

Imatge d'un dels passadissos ambientats per dimarts a les 20 hores.

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Espai Jove Kesse acull el passatge del terror impulsat per 38 joves i que aquest any s’ambienta en un centre psiquiàtric.

A partir de les 20h i fins a les 21:30h, l’equipament juvenil la forma d’un psiquiàtric, on s’espera la visita del fill de l’antic director i els pacients morts allà, també li volen donar la benvinguda.

Aquest passatge és el cinquè any consecutiu que es realitza i està organitzat per persones joves que s’impliquen en la producció de l’acte.

La jove companyia de teatre Arteliats ha estat l’encarregada en les dues darreres edicions d’impulsar, coordinar i produir aquest espai on hi col·laboren 38 persones joves entre actors, maquilladors, vestuari, fotografia i vídeo, etc. que fan possible aquesta activitat.

Els col·lectius que hi participen en aquesta edició, a més d’Arteliats, són la Faixsula, l’IES Cal·lípolis, els joves de la “Primera Planta” de l’Espai Jove Kesse, amb la col·laboració del Servei Municipal de Joventut.

Aquest acte es troba en el marc del cicle d’activitats trimestrals per a joves, Tardor Tarragonajove, on es poden trobar més de 50 propostes educatives i culturals.

L’entrada al passatge del terror és gratuïta, està dirigida a joves de més de 12 anys i es farà per torns de 20 minuts.

Temas

Comentarios

Lea También