L'Espai Jove Kesse, obert per Setmana Santa

Del 26 al 29 de març es realitzarà la 5a edició d’activitats gratuïtes i portes obertes durant les vacances

13 marzo 2018 11:57 | Actualizado a 13 marzo 2018 20:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La cinquena edició del CASAL X SETMANA SANTA es realitzarà del 26 al 29 de març a l’Espai Jove Kesse. Les opcions estan dirigides a joves de 12 a 35 anys per les diferents activitats i serveis que ofereix l’espai.

Aquesta iniciativa de programació oberta pretén aproximar els recursos i serveis que l’equipament municipal disposa durant l’any.

Com és habitual està previst realitzar el curs de premonitor/a de lleure adreçat a persones joves de 15 a 17 anys, on durant quatre dies els i les participants els podran dedicar descobrir tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure.

El curs és gratuït prèvia inscripció i es realitzarà de 16 a 20 hores del 26 al 29 de març. A banda, les persones joves que accedeixen als espais podran participar durant cada tarda de la elaboració d’un plat diferent a l’aula de cuina: raviolis xinesos, cuina vegana, pastela marroquí i una mona de pasqua seran algunes de les receptes que es podran aprendre a elaborar durant aquests dies.

També el dijous 28 de març es realitzarà la MasterClass de Bachata a càrrec de Noemí Amorós i Washington Dos Santos, una parella de ball que durant aquesta tarda oferiran una sessió a totes les persones interessades vinguin o no acompanyades. Per més informació i inscripcions es podrà fer presencialment als espais joves o a través del web www.tarragonajove.org a partir del divendres 16 de març.

Un altre de les opcions que els joves tindran accés durant tota la jornada, son els espais de la Primera planta de l’equipament: accions lúdiques per passar les tardes amb activitats com jocs de taula, ping-pong, futbolí, jocs i videojocs, campionats, micro obert, etc...

També les persones joves de 12 a 35 anys tindran la opció de provar les aules i materials que es troben en cessió a l’equipament, com son les aules de reunió i/o treball en grup, d’estudi, d’assaig, d’entrenament, de cuina o de fotografia, entre d’altres. Durant aquests dies es podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.

L’Espai Jove Kesse durant les vacances de setmana santa estarà obert a les tardes de 16.30 a 21h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Setmana Santa és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari