L'Espluga de Francolí estrena un nou camp de futbol de gespa artificial

El cost total de millora i condicionament ha pujat 513.000 euros

03 diciembre 2018 12:50 | Actualizado a 03 diciembre 2018 12:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Espluga de Francolí va inaugurar ahir al migdia el nou camp de futbol de gespa municipal i va presentar oficialment els seus equips i va disputar diversos partits de les diferents categories.

Les obres van començar la segona setmana de juliol al camp de les instal·lacions del Riu Sec, i les complicacions en la compactació del terreny i posteriorment les pluges que ha acumulat el municipi en les darreres setmanes han fet retardar la finalització de l’obra, que, tot i que a manca de finalitzar els últims detalls, serà inaugurada diumenge, ja que el club de futbol espluguí ja acumula molts partits ajornats i cal posar ja en funcionament la instal·lació per desencallar la temporada. 

Mentre han durat les obres d’instal·lació de la gespa artificial, la Unió Esportiva l’Espluga ha començat la temporada dels seus equips movent els partits als camps dels contrincants, o bé utilitzant el camp de futbol de Vimbodí i Poblet, Montblanc i realitzant entrenaments al Pavelló Municipal d’Esports.

El cost total de millora i condicionament de la zona esportiva del camp de futbol ha pujat 513.000 euros, de la qual un 60% s’ha finançat amb el superàvit municipal del 2017, i ha consistit en la instal·lació de la gespa artificial, l’ampliació de les grades, obra que queda pendent de finalitzar, ampliació dels paviments perimetrals, ampliació de la caseta de control d’aigües, el telecontrol del pou i el rec i el canvi de l’enllumenat a la tecnologia LED, així com l’adequació de la zona de l’entorn del terreny de joc. 

Per la seva part, l’alcalde de l’Espluga de Francolí, David Rovira va assegurar que «aquest camp ha estat fortament reivindicat i teníem el compromís de fer-ho».

La inauguració oficial va anar a càrrec de la regidora d’Esports, Èrika Soriano; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Tarragona, Josep Vives; el president de la Unió Esportiva l’Espluga, Jordi Bóta, i l’alcalde de l’Espluga de Francolí, David Rovira.

Comentarios
Multimedia Diari