L'Espluga viurà la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana

El proper 7 d’octubre, a l’Espluga de Francolí tindrà lloc la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana, la qual omplirà la plaça i el carrer del Castell d’expositors i parades

19 septiembre 2017 13:13 | Actualizado a 19 septiembre 2017 13:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Espluga de Francolí viurà el proper dia 7 d’octubre la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana, que omplirà la plaça i el carrer del Castell d’expositors i parades.
En aquesta primera edició, la Fira comptarà amb la presència de cervesers artesans de proximitat, food trucks, pastissers, forners i altres productors locals que oferiran elements gastronòmics al públic assistent.
El maridatge de les cerveses artesanes amb la qualitat i varietat de les coques salades i d’altres especialitats locals seran el principal element de la Fira. 


Durant l’horari d’obertura, que serà de les 12 a les 15 hores i de les 17 hores a la mitjanit, el públic assistent a la Fira podrà adquirir un got de vidre dissenyat per a l’ocasió, i a partir d’aquí es podrà dirigir a qualsevol dels cervesers per adquirir les consumicions que li vinguin de gust, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al productor.


La jornada comptarà també amb diferents actuacions al llarg de tot dia i per a tots els públics. A les 12 del migdia, des de la plaça de l’Església, la xaranga Simpha iniciarà un recorregut musical acompanyant el públic fins al recinte firal. 
A dos quarts de sis de la tarda, els més petits podran gaudir d’un taller-espectacle infantil anomenat Be hoop a hula, el qual donarà pas, a dos quarts de vuit del vespre, a l’actuació musical de la jove vallenca Maria Jacobs, presentant el seu primer disc 7teenSecrets. 


A dos quarts de deu de la nit, la música i la dansa amb foc es fusionaran amb l’espectacle El violí de foc, i tancarà, a les onze de la nit, l’actuació musical de Leitmotiv, interpretant covers de cançons en diversos estils i en clau de jazz.


L’objectiu de la Fira
L’objectiu principal d’aquesta Fira, impulsada per la Regidoria de Turisme, és donar un valor afegit al nucli antic, així com potenciar turísticament el municipi i impulsar el comerç local oferint la possibilitat als productors espluguins de ser presents a la mostra promocionant els seus productes.
Una iniciativa que pretén tenir molt d’èxit i congregar molta gent de la comarca i els habitants de l’Espluga de Francolí. La Fira comptarà amb diferents cervesers, parades i espectacles, tant infantils com per a adults, i la música omplirà la plaça i el carrer del Castell de l’Espluga de Francolí.

Comentarios
Multimedia Diari