L'Esquerra Independentista deixa carbó a bancs, supermercats i ETT de Valls

També n'han deixat als Mossos d'Esquadra

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La nit del 4 de gener, membres de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, Arran de Valls, van deixar carbó i una carta a les portes de diverses entitats de la ciutat: bancs, supermercats i empreses de treball temporal (ETT) i també als Mossos d’Esquadra.

En la carta, que finalitza dient «plantem cara al vostre #NadalDeMisèria!», s’explica que es deixa carbó perquè «estem fartes que sigueu còmplices i perpetueu el capitalisme i el patriarcat que ens oprimeix diàriament».

En el cas concret de les empreses de treball temporal, Arran opina que el seu objectiu és «vendre la força de treball a empreses que vulneren els drets de les treballadores i perpetuen males condicions laborals». Pel que fa als supermercats, l’organització critica el «malbaratament d’enormes quantitats d’aliments» a més de «promoure el consumisme desmesurat i oferir contractes precaris».

Quant als bancs, s’afirma: «Sou els culpables de l’engany de la classe treballadora, la perpetuació del model capitalista, de tots els desnonaments». Finalment, es fa incís als Mossos d’Esquadra, a qui es critica de ser «còmplices de l’Estat espanyol».

Comentarios
Multimedia Diari