Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Esquerra Independentista deixa carbó a bancs, supermercats i ETT de Valls

També n'han deixat als Mossos d'Esquadra

Montse Plana

Whatsapp
Carbó a l´entrada d´una entitat bancària de Valls i una carta penjada  a la porta. FOTO: CEDIDA

Carbó a l´entrada d´una entitat bancària de Valls i una carta penjada a la porta. FOTO: CEDIDA

La nit del 4 de gener, membres de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, Arran de Valls, van deixar carbó i una carta a les portes de diverses entitats de la ciutat: bancs, supermercats i empreses de treball temporal (ETT) i també als Mossos d’Esquadra.

En la carta, que finalitza dient «plantem cara al vostre #NadalDeMisèria!», s’explica que es deixa carbó perquè «estem fartes que sigueu còmplices i perpetueu el capitalisme i el patriarcat que ens oprimeix diàriament».

En el cas concret de les empreses de treball temporal, Arran opina que el seu objectiu és «vendre la força de treball a empreses que vulneren els drets de les treballadores i perpetuen males condicions laborals». Pel que fa als supermercats, l’organització critica el «malbaratament d’enormes quantitats d’aliments» a més de «promoure el consumisme desmesurat i oferir contractes precaris».

Quant als bancs, s’afirma: «Sou els culpables de l’engany de la classe treballadora, la perpetuació del model capitalista, de tots els desnonaments». Finalment, es fa incís als Mossos d’Esquadra, a qui es critica de ser «còmplices de l’Estat espanyol».

Temas

  • COMARQUES

Lea También