Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona augmenta l’activitat quirúrgica

Va fer al 2017 1.048 intervencions quirúrgiques més que al 2016 i va baixar en un 11,5% la llista d’espera

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Hospital Joan XXIII

FOTO: Hospital Joan XXIII

El Departament de Salut de la Generalitat va enviar als mitjans de comunicació, el dimecres passat, una nota sobre l’informe 2016-2017 i la tendència del 2018 de l’activitat quirúrgica i les llistes d’espera de tots els hospitals de Catalunya.

En primer lloc, s’ha de dir que, entre els procediments analitzats, l’Hospital Joan XXIII figura entre els centres amb millors indicadors de tot Catalunya.

L’informe dóna dades molt importants que reflecteixen l’esforç de tots els professionals del centre sanitari per millorar l’atenció i l’accessibilitat dels pacients com, per exemple:

  • L’Hospital Joan XXIII va fer al 2017 1.048 intervencions quirúrgiques més que al 2016, un augment del 11,3%.
  • L’Hospital Joan XXIII va baixar en un 11,5% la llista d’espera quirúrgica  respecte a l’any 2016, amb 647 persones menys de llista d’espera.
  • L’Hospital Joan XXIII va fer, al 2017, intervencions quirúrgiques a 803 pacients que estaven fora de garantia, és a dir, fora del termini estipulat, baixant en un 83% aquesta llista d’espera.
  • La tendència dels indicadors quirúrgics fins el mes d’abril de 2018 de l’Hospital Joan XXIII encara és millors, un 4’8% menys de llista d’espera que el 2017 i 792 intervencions més, un 24,3%.

Tot això, i més, és possible per l’esforç dels professionals, i també és degut a les noves instal·lacions de la Cirurgia Major Ambulatòria (CMA), també anomenada Unitat de Cirurgia sense ingrés de Tarragona (UCSIT), i al pla de xoc quirúrgic de la Regió Sanitària de Tarragona.

Temas

Comentarios

Lea También