Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’ICS homenatja els 95 treballadors que es van jubilar l’any 2017

La celebració es va fer dimarts passat a l’auditori de la Diputació, on també es va reconèixer als 42 professionals amb 25 anys de trajectòria.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de família dels treballadors de l'ICS amb 25 anys a la

Foto de família dels treballadors de l'ICS amb 25 anys a la "casa".

La gerència territorial de l’ICS Camp de Tarragona va celebrar dimarts l’acte d’homenatge “amICS per sempre” als treballadors de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i de la xarxa d’atenció primària, que es van jubilar durant el 2017 -un total de 95-, i als 42 professionals que han commemorat durant l’any passat els 25 anys de pertinença a la institució.

Presentadors de la gala.

L’esdeveniment va tenir lloc a l’auditori de la Diputació de Tarragona.

Van presidir la celebració el director de la regió sanitària de Tarragona, Roger Pla, el gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona, Rafael Gracia, el director de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Albert Pons, el director d’atenció primària del Camp de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, acompanyats per la resta de directius de la institució.

Foto de familia dels jubilats 2017.

L’acte de reconeixement va comptar amb l’actuació musical del grup Sons de Gòspel, un cor de música Gòspel i derivats dirigit pel director Albert Galcerà i format per quaranta veus mixtes.

Amb una trajectòria molt curta, aquest grup ja ha realitzat algunes actuacions en diferents actes, com Musicalidària, el concert solidari amb la Marató, la festa de la Llum de Betlem de les Dominiques, el 25è aniversari de la URV, Cantada de Sant Jordi'17, entre d’altres.

Després de l’actuació musical, es van lliurar uns obsequis i insígnies de l’ICS i es va donar veu als homenatjats per dirigir-se als seus companys.

Temas

Comentarios

Lea También