L'ICS nomena un nou gerent territorial al Camp de Tarragona i properament ho farà a l'Ebre

El doctor Rafael Gràcia substitueix Pere Montserrat en el càrrec a les comarques tarragonines

19 mayo 2017 19:46 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut (ICS) ha nomenat el doctor Rafael Gràcia nou gerent territorial al Camp de Tarragona. Gràcia, fins ara director d'atenció primària de l'àrea Metropolitana Nord, substitueix en el càrrec al fins ara gerent de l'ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Pere Montserrat. Fonts de l'ICS han confirmat a l'ACN que les Terres de l'Ebre tornaran a recuperar la gerència territorial i que properament s'anunciarà la persona que ocuparà aquest càrrec.

Rafael Gràcia va nàixer a Barcelona l'any 1958 és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), màster en gestió hospitalària i diplomat en administració i direcció d'hospitals i màster en bioètica. Des de l'any 2011 i fins ara ha estat director d'atenció primària de la gerència territorial Metropolitana Nord de l'ICS i codirector del projecte del sistema d'informació de costos hospitals-atenció primària. Abans, des de l'any 2008 va ser director gerent de l'Hospital Trueta de Girona, centre del qual havia ocupat el càrrec de director mèdic. 

El nou gerent de l'ICS al Camp de Tarragona ha estat presentat aquest dilluns als professionals de l'Hospital Joan XXIII i de l'Atenció Primària Camp de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari