L'ONCE estrena armilles a Tarragona

La nova indumentària farà més visibles als 186 venedors i venedores a la província  i es podran reconèixer més fàcilment.

07 septiembre 2018 12:37 | Actualizado a 11 septiembre 2018 12:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’ONCE ha presentat aquest matí de divendres les noves armilles identificatives que els venedors i venedores de l'ONCE han començat a lluir com repartidors d'il·lusió i sort dels pobles i ciutats de Tarragona.

L’acte ha tingut lloc al quiosc de l’ONCE ubicat a la Rambla Nova, 57  de Tarragona. Ha comptat amb la participació de Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona; Francisco Sánchez, sotsdelegat de l’ONCE a Tarragona; Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya i Sheila Hernández, José Olmedo i Luis Hernández, agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització.

Les armilles tenen com a objectiu la correcta uniformitat de l’equip de vendes i l’extensió d’imatge de marca i dels principis i valors del Grup Social ONCE. A Tarragona, un total de 186 venedors i venedores portaran la nova indumentària.

Aquest element d'uniformitat pren ara forma perquè la societat pugui identificar millor als 20.000 agents venedors de l'Organització, gairebé 3.000 a terres catalanes, i fer-los més fàcilment visibles. A més a més, el disseny de les peces facilita l’exposició i venda dels productes de joc.

Comentarios
Multimedia Diari