Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’ONCE organitza la Pujada al Loreto

Serà aquest diumenge 7 d’abril i hi participen 23 persones afiliades

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

L’ONCE i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitzen el proper diumenge 7 d’abril la tradicional Pujada al Loreto. Amb l’objectiu de fer una Tarragona més integrada i inclusiva, la cursa arriba a la seva 30a edició. Enguany participaran 23 persones afiliades a l’ONCE.

Aquest any, tal com ja es va fer l’any passat, de forma paral·lela a la cursa i per afavorir la participació de persones amb discapacitat, s'ha organitzat també una caminada popular.

La sortida de la carrera serà a les 10.00 h des de la Rambla Vella, 10 (davant de l’edifici ONCE) i recorrerà la Via Augusta i Camí del Club Gimnàstic fins al Santuari del Loreto. El total del recorregut són 5,17 km. La caminada popular gratuïta sortirà a les 9.45 h i es realitzarà per un circuit diferent i amb atractiu cultural. La caminada i la cursa surten des de l'ONCE Tarragona i arriben fins al Santuari del Loreto.

Igual que en els darrers anys es correrà amb xip, és per això que les inscripcions són limitades i tindran un cost de 7 € per persona. Més informació i resultats a: www.facebook.com/tgnesports i www.tarragona.cat/esports

Tant l’ONCE Tarragona com el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona volen que aquesta cursa estigui oberta a tota la ciutadania amb la finalitat d'afavorir la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats.

La cursa compta amb la col·laboració principal de l’ONCE i el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Repsol, Coca-Cola, Automatic Tarraco, Ruzafa, el port de Tarragona i Òptica Teixidó.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants tindran un obsequi i podran gaudir d'un esmorzar col·lectiu.

L’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 817 afiliats i compta amb 179 venedors dels productes de joc de l’Organització.

Temas

Comentarios