Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Oficina Jove del Tarragonès atén més de 10.000 consultes en el 2017

També més de 25.000 persones han fet ús de l'Espai Jove Kesse

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'Oficina de Joves del Tarragonès. FOTO: CEDIDA

Imatge d'arxiu de l'Oficina de Joves del Tarragonès. FOTO: CEDIDA

L'Oficina Jove del Tarragonès ha atès durant el 2017 més de 10.000 consultes i després que hagin passat pel centre d'atenció gairebé 4.500 persones. L'oficina, ubicada a la Plaça Imperial Tarraco, resol qüestions diverses que van des de la cerca de feina, cursos de formació, sexualitat, voluntariat, fins a Garantia Juvenil. Els joves reben una atenció individual, adaptada a cada cas i a cada demanda i se'ls fa un acompanyament al llarg del temps si és necessari. El centre tanca per Nadal i la seva tasca la relleva l'Espai Jove Kesse del Casal per Nadal, on s'ofereixen aules temàtiques de cuina, manualitats o esport, tallers d'informàtica i tecnologies, jocs de rol, campionats o concursos. Per l'Espai Jove Kesse han passat enguany 25.000 persones

També durant aquests dies els joves que accedeixen al casal podran fer ús de les més de vint aules i materials de suport que l'equipament ofereix per tal de trobar-se o reunir-se, assajar teatre o dansa, o treballar individualment o en grup. 

Temas

Comentarios

Lea También