Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Oficina de Turisme de Montblanc ofereix visites guiades

A les habituals de caps de setmana se suma una ruta nocturna i una exclusivament en francès. Unes propostes singulars

Alba Tudó

Whatsapp
Un grup de turistes fent una visita guiada. Foto: cedida

Un grup de turistes fent una visita guiada. Foto: cedida

A Montblanc, l’estiu de 2017 comença amb novetats turístiques: l’estrena del nou punt d’acollida i informació als visitants, un nou logotip i un nou web. L’Oficina de Turisme, estrenada el dissabte passat, 1 de juliol, i situada a l’antic celler modernista, és un espai d’inspiració turística innovador des d’on s’iniciaran les noves visites guiades a la capital de la Conca de Barberà.

Des del 2000 s’ofereixen visites guiades al centre històric de la vila, una experiència única que de la mà dels Guies de Montblanc convida a una descoberta tranquil·la i en profunditat del patrimoni, de la història i de la vida quotidiana.

La localitat estrena instal·lacions amb importants novetats turístiques

Aquest estiu es renoven les propostes consolidades i se’n presenten de noves amb l’objectiu que tinguin el mateix èxit. Aprofitant la nova ubicació de l’Oficina de Turisme, punt de sortida de la major part de les visites, han canviat els recorreguts, ampliat l’oferta i estrenat propostes. Tots els dissabtes i diumenges i els festius de l’any hi ha tres opcions de visita, que s’ofereixen en català i castellà, amb la possibilitat de fer-les en francès i anglès sempre que es reservi amb antelació: A les onze del matí es farà una visita gastronòmica, que combina la descoberta del patrimoni monumental, pujar a dues torres de la muralla, passejar pel pas de ronda i fer dues aturades en establiments on es realitza un tastet gastronòmic acompanyat de vi de la DO Conca de Barberà. A dos quarts de dotze del migdia, es farà una visita monumental d’un parell d’hores de durada que permet conèixer edificis emblemàtics com les esglésies de Santa Maria i Sant Miquel i l’antic hospital de Santa Magdalena. 

Després de passejar per carrers i places s’acaba amb un tastet de cava al celler modernista. A dos quarts d’una hi haurà una visita a la muralla, en 45 minuts i passeig pel pas de ronda on es gaudeix de les panoràmiques des del capdamunt de dues torres. Durant tot l’estiu, els dimecres a les set de la tarda es fa una visita en francès, aprofitant la celebració del Dimecres Tapa.

Hi ha tres opcions de visita, que s'ofereixen en català i castellà, amb la possibilitat de fer-les en francès i anglès, per arribar a més visitants

Cada divendres d’estiu, a les deu de la nit es proposa una visita nocturna, una sensació singular com és passejar per carrers i places en calma, pujar a la muralla il·luminada i gaudir de les vistes nocturnes. S’acaba amb un tastet en un establiment de la vila per tots els assistents. Enguany també s’estrena la possibilitat de fer una visita autoguiada pel pas de ronda i quatre torres de la muralla. Durant el mes d’agost, de dilluns a divendres, entre les onze del matí i dos quarts de dues del migdia es podrà fer aquesta visita entrant per una de les torres ubicades al carrer de la Muralla d’Alfons III. Tota la informació sobre les característiques de les visites i els preus les trobareu al web: www.montblancmedieval.cat o bé podeu trucar a l’Oficina de Turisme de Montblanc (tel. 977 86 17 33). Unes activitats dirigides a tots els públics, amb la finalitat de donar a conèixer el municipi.

Aquest estiu les propostes i activitats són variades i innovadores, i també s’ofereixen visites en altres idiomes per arribar a més visitants. L’Oficina de Turisme de Montblanc funciona des del mes de juny del 2000. Té entre les seves missions atendre i informar, per tal de donar satisfacció als visitants que arriben a la vila i a tots aquells que estan decidint on passaran el seu temps d’oci. A les activitats habituals de cap de setmana se sumen la nocturna i una ruta exclusivament en francès. Unes visites singulars.

Temas

Comentarios

Lea También