Más de Tarragona

Camera Musicae clausura la temporada amb un concert benèfic

Interpretarà obres de Beethoven aquest divendres al Tinglado 1 del Port de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’Orquestra Simfònica Camera Musicae es va fundar l’any 2006. FOTO: OCM

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae es va fundar l’any 2006. FOTO: OCM

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) clourà aquest divendres la temporada 2018-19 a Tarragona amb un concert benèfic, a les 20.00 hores al Tinglado 1 del Port de Tarragona. La finalitat de recaptar diners per a la formació musical de persones amb discapacitat. Aquesta actuació  substitueix la que s’havia de realitzar el mateix dia a la mateixa hora a la Tarraco Arena Plaça i que es va cancel·lar per motius aliens a la organització.

L’orquestra tarragonina interpretarà La Cinquena de Beethoven i el Triple Concert per a violí, violoncel i piano del mateix compositor, sota la direcció de Tomàs Grau i acompanyant als solistes Maria Solozobova, Alexander Kniasev i Vladislav Bronevetzky. «Aquest concert és possible gràcies al supost de Port Tarraco i al Museu del Port de Tarragona que ens cedeix el seu espai», remarca l’Orquestra Simfònica Camera Musicae. 

Les entrades, que tenen un preu únic de 10 euros, es poden adquirir anticipadament al web  de la formació, orquestracameramusicae.com, o a partir de 45 minuts abans de l’inici del concert al mateix Tinglado 1 del Port de Tarragona. 

També s’ha habilitat la ‘Fila 0’, que permetrà als ciutadans que no puguin assistir al concert realitzar un donatiu per aquesta causa benèfica. El número de compte corrent que s’ha habilitat per a l’ocasió és el següent: ES51 0081 0202 1800 0196 5197.

Tasca de divulgació
L’Orquestra Simfonica Camera Musicae, fundada l’any 2006, ha gaudit d’una gran rebuda per part del public per la seva tasca de divulgacio de la musica classica en sectors molt diversos, prestant especial atencio al public meloman i jove. Ha actuat en sales com l’Auditorio Nacional de Madrid, el Palacio Euskalduna de Bilbao, L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Musica Catalana i el Teatre Tarragona, entre d’altres. En aquests dos ultims equipaments, l’orquestra desplega les seves temporades estables de concerts de produccio propia. 

Des del seus inicis,Tomàs Grau n’es el director titular i artistic, i des de la temporada 2017-18 el mestre Salvador Mas n’es el principal director convidat, rol que abans van exercir Jordi Mora i Jose Rafael Pascual.

Temas

Comentarios

Lea También