L'UCI pediàtrica de l'Hospital Joan XXIII començarà a funcionar amb retard

Les obres de la unitat van començar a final de l'any passat i les previsions eren tenir les instal·lacions a punt al juny

14 septiembre 2017 17:56 | Actualizado a 09 noviembre 2017 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'UCI pediàtrica de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, que havia d'estar operativa des del mes de juny passat, està pendent encara d'adjudicar part de l'equipament, ha informat avui el conseller de Salut de la Generalitat, Toni Comin.
Comín
ha visitat l'Ajuntament de Tarragona i les obres d'ampliació de l'hospital Joan XXIII de la ciutat.
El titular de Salut ha informat que l'UCI pediàtrica, llargament reivindicada per la ciutat, estarà operativa en l'últim trimestre de l'any.

Les obres de la unitat van començar a final de l'any passat i les previsions eren tenir les instal·lacions a punt al juny.
Comin s'ha entrevistat amb l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), per abordar tres plans: el de salut de la ciutat, el funcional i el dels Jocs del Mediterrani, previstos del 22 de juny a l'1 de juliol del 2018

Respecte al pla de Tarragona 2018, està previst signar el conveni que ho possibilitarà el pròxim 10 d'octubre.

Tarragona serà una de les deu ciutats de més de 100.000 habitants en la qual es desplegarà el pla de salut de la ciutat, en el qual consistori i la Generalitat treballaran conjuntament en àmbits com la prevenció, la salut mental o l'atenció primària. Respecte al pla de Tarragona 2018, està previst signar el conveni que ho possibilitarà el pròxim 10 d'octubre i presentar-lo immediatament als caps de missió del Comitè Olímpic.

Tant Ballesteros com Comín han assegurat que serà un "referent" i un "model" a seguir per a la família olímpica, encara que han declinat avançar detalls.

Comentarios
Multimedia Diari