La Baixada del Pajaritu, aquest dissabte a Tarragona

L’Associació d’Amics de la Colla Jove Xiquets de Tarragona organitza nombroses activitats, dins dels actes de Carnaval

Diari de Tarragona

Whatsapp
Baixada del Pajaritu en una imatge d'arxiu. FOTO: DT

Baixada del Pajaritu en una imatge d'arxiu. FOTO: DT

L’Associació d’Amics de la Colla Jove organitza un any més la Baixada del Pajaritu, una desfilada d’andròmines oberta a tothom dins del marc dels actes de Carnaval a la ciutat de Tarragona. Es tracta d’un acte festiu, multitudinari i lúdic que l’Associació d’Amics organitza per quart any consecutiu i que enguany se celebrarà aquest dissabte 22 de febrer.

Tot plegat començarà a les 9.30h del matí, a la Plaça del Rei, on es farà la recepció d’andròmines. A les 11h, els primers pajaritus estrenaran la Baixada de la Pescateria, per on desfilaran la resta de participants. Enguany el certamen tornarà a comptar amb la presència d’un presentador.

Els orígens d’aquesta activitat recauen en la Colla Pajaritu i la Pipel Entertainment, que la van organitzar amb èxit durant més d’una dècada fins que l’any 2017 l’Associació d’Amics de la Colla Jove en va prendre el relleu. Després de la bona acollida de les tres edicions anteriors, els organitzadors repetiran format en la que serà la XV edició d’aquest esdeveniment esbojarrat i apte per a totes les edats.

Jovermut, animació infantil i festa nocturna

En acabar la Baixada, davant del local de la Colla Jove (c/ Cós del Bou, 23) tindrà lloc el Jovermut, on hom podrà gaudir d’un vermut amenitzat per PD Petting. A les 13 horas, a l’interior del local, la canalla de la ciutat podrà gaudir d’una festa d’animació infantil i disfresses.

A les 24 horas, novament davant del local de la Jove, hi haurà el gran concert de Carnaval, amb la presència de Zapping Trio, Dani Gallardo DJ i DJ Rayo fins altes hores de la matinada.

Temas

Comentarios

Lea También