Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Biblioteca de Valls presenta el llibre ‘Sender de la Mediterrània’

La presentació del llibre de Juan Carlos Borrego Pérez serà el dijous 28 de setembre, a les 19 hores, a la Biblioteca Carles Cardó

Alba Tudó

Whatsapp
La presentació serà el pròxim dijous 28 de setembre, FOTO: Cedida

La presentació serà el pròxim dijous 28 de setembre, FOTO: Cedida

La Biblioteca de Valls presenta el llibre  ‘Sender de la Mediterrània’

La Biblioteca de Valls presenta el llibre ‘Sender de la Mediterrània’

La Biblioteca Carles Cardó acollirà el dijous 28 de setembre, a les 19 hores, la presentació del títol de l’editorial vallenca Cossetània Edicions Sender de la Mediterrània. GR 92 Sud, amb la presència de Juan Carlos Borrego Pérez.
Durant l’acte, l’autor explicarà el GR 92 Sud (que recorre el litoral peninsular) al seu pas per Catalunya: des de Vallvidrera cap al sud fins a Ulldecona, passant pel Garraf, Tarragona, Cambrils i l’Ametlla de Mar.


El GR 92 és una travessa que neix a Port Bou per anar davallant per la façana litoral de Catalunya fins a penetrar en territori del País Valencià i baixar cap a Múrcia i Andalusia. Es tracta d’un llarg quilometratge per encabir-lo en una guia, per la qual cosa els autors s’han cenyit al Principat. A més de comentar els trams més interessants, Borrego Pérez també parlarà d’aquells que es poden recórrer en BTT.


La presentació del llibre s’inclou dins del projecte «Estiu actiu a la Biblioteca», promogut pel Servei de Biblioteques de la Generalitat a 17 biblioteques de la demarcació de Tarragona amb l’objectiu de fomentar la lectura.
L’autor Juan Carlos Borrego ha publicat diversos llibres sobre temàtica excursionista del Penedès, com Guia de camp dels arbres i arbustos del Garraf, amb Pilar Carbó (2004), i diversos treballs d’investigació històrica local, i realitza treballs de camp per a mapes excursionistes.

Comentarios

Lea También