Más de Tarragona

La Bicicletada popular de Tarragona sortejarà bicicletes i mallots entre els inscrits

Aquest proper diumenge tindrà lloc l'activitat, que enguany presenta com a novetats un nou circuit i la 1a Festa de la Bicicleta al Parc de la Ciutat

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

La 29a Bicicletada popular de Tarragona recorrerà els carrers de la ciutat aquest proper diumenge, 12 de maig. Una cita que ja compta amb més de 1.500 participants inscrits i que, gràcies al seu dorsal, opten ja a fer-se amb alguns dels interessants premis que repartirà de la Bicicletada.

En aquesta ocasió, l’organització de la Bicicletada sortejarà 4 bicicletes i 4 mallots, corresponents a la Volta a Catalunya, Vuelta a España, Giro d’Itàlia i Tour de France.

A més, tots els participants amb dorsal rebran una bossa d’avituallament en superar la línia d’arribada. Aquesta bossa, a més de diversos productes alimentaris destinats a la rehidratació i la recuperació de forces dels ciclistes, comptarà també amb un obsequi especialment pensat per als amants de la bicicleta: un bidó per transportar líquids mentre es gaudeix sobre les dues rodes.

A més, alguns d’aquests bidons contindran en el seu interior un premi directe, que serà lliurat el mateix diumenge 12 de maig, a l’escenari de la Bicicletada i prèvia presentació del dorsal i del val bescanviable pel premi. Entre els obsequis que seran repartits aleatòriament a l’interior dels bidons s’hi troben cascs, samarretes del Nàstic, lots amb productes de ciclisme, mallots del Club Ciclista Campo Claro i del Club Ciclista Tarragona, vals de combustible, inscripcions al BTT Eutiches 2019 o un dron, entre altres premis.

Des de l’organització es recorda que per accedir a aquests premis, així com a la bossa d’avituallament i a la cobertura sanitària amb assegurança mèdica, és imprescindible haver dut a terme la inscripció prèvia a la Bicicletada i, per tant, disposar d’un dorsal de la mateixa.

Inscripcions obertes

Els interessats a participar de la 29a Bicicletada popular de Tarragona ja poden formalitzar la seva inscripció de manera presencial, a qualsevol de les instal·lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports fins al divendres 10 de maig al vespre; o bé de manera digital, a través del web www.labicicletada.cat i fins al dijous 9 de maig al vespre.

Aquells que optin per la inscripció online hauran de passar a recollir el seu dorsal per alguna de les seus del PMET, o bé el mateix dissabte a la tarda, a l’estand ubicat al Balcó del Mediterrani durant la celebració de l’Exhibició Aèria. Finalment, també es podrà recollir el dorsal el mateix diumenge, fins a uns minuts abans de l’inici de la Bicicletada.

Precisament l’Exhibició Aèria serà un altre dels atractius d’aquest cap de setmana. Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol oferiran un any més les sempre emocionants i espectaculars acrobàcies aèries al públic

Temas

Comentarios

Lea También