La Bicicletada popular de Tarragona torna el 12 de maig amb grans novetats

El punt de sortida i arribada, ubicat a l’avinguda Ramon i Cajal, així com el circuit, principals variacions respecte l’edició de l’any passat

25 abril 2019 11:54 | Actualizado a 29 abril 2019 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 29a Bicicletada popular de Tarragona ja està en marxa, després que aquest matí ha tingut lloc l’acte de presentació d’un esdeveniment plenament consolidat i arrelat en la primavera tarragonina.

En aquesta ocasió, la cita dels tarragonins amb la bicicleta tindrà lloc el 12 de maig, amb sortida a les 10 hores des de l’avinguda Ramon i Cajal, just al davant de l’accés al Parc de la Ciutat.

Aquesta nova ubicació de la sortida és una de les grans novetats de la Bicicletada, que torna amb més força que mai ja que comptarà, a més, amb la primera edició de la Festa de la Bicicleta.

Aquesta, precisament, és l’altra gran novetat de la 29a Bicicletada, que manté altres atractius igualment importants com són el sorteig de premis i el lliurament gratuït d’una bossa d’avituallament i obsequis a tots els participants inscrits.

Així mateix, també es manté l’Exhibició Aèria oferta per Repsol, que en la seva setena edició consolida l’horari de tarda. En concret, tindrà lloc a les 18 hores del dissabte, 11 de maig. “L’horari de tarda permet al públic que omple la façana marítima de la ciutat tenir el sol a l’esquena i, per tant, gaudir més i millor de les acrobàcies que oferiran els pilots de l’equip Bravo3 Repsol”, segons ha explicat el responsable de comunicació i relacions externes de Repsol, Josep Bertran.

L’endemà diumenge, l’activitat començarà ben d’hora, tota vegada que la sortida de la Bicicletada tindrà lloc a les 10 hores però, molt abans, els ciclistes començaran a omplir l’avinguda Ramon i Cajal. I és que enguany “la Bicicletada canvia el recorregut però, sobretot, estrena o millor dit recupera el punt de sortida i arribada, que situem al mateix punt on es trobava antigament: a l’avinguda Ramon i Cajal, just al davant de la porta d’accés al Parc de la Ciutat”, ha explicat Ramon Cuadrat, gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.

En aquest sentit, els organitzadors i col·laboradors de la 29a Bicicletada han insistit en la importància d’accedir al punt de sortida des del tram superior de l’avinguda Ramon i Cajal. És a dir, des de la Rambla Nova i pels carrers adjacents a Ramon i Cajal, a fi d’evitar col·lapses en la línia de sortida.

Pel que fa al propi circuit, el president del Club Ciclista Campo Claro, Diego Boss, ha concretat que “hem ampliat el circuit popular aproximadament 1,7 quilòmetres per Ponent, ja que ens endinsem al Parc Francolí fins arribar pràcticament a Bonavista, per després tornar per la N-340 fins a la Imperial Tarraco i continuar pel centre de la ciutat: avinguda d’Andorra, avinguda Catalunya, passeig Torroja, barri dels músics, Arrabassada, passeig marítim Rafael de Casanova, Rambla Vella, Estanislau Figueres i de nou Ramon i Cajal fins arribar al Parc de la Ciutat, on acabarà la Bicicletada i començarà la Festa de la Bicicleta”, ha detallat.

Comentarios
Multimedia Diari