Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Bisbal obre els comptes municipals perquè els veïns els puguin conèixer

L’alcaldessa explica que «l’any passat ja vam iniciar l’Auditoria ciutadana i ens va agradar molt l’experiència»

Redacció

Whatsapp
L’alcaldessa, amb veïns a l’Auditoria Ciutadana. Foto: DT

L’alcaldessa, amb veïns a l’Auditoria Ciutadana. Foto: DT

L’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha convocat a l’Ajuntament diversos bisbalencs, escollits per sorteig, per a dur a terme l’Auditoria Ciutadana. La iniciativa és la segona vegada que es tira endavant, i pretén apropar la gestió de la comptabilitat municipal a la ciutadania.

Per l’Auditoria Ciutadana es trien 10 veïns i durant els 15 dies previs a la Comissió de Comptes, que tindrà lloc a finals de juliol, poden consultar documentació, com ara factures, i relacionada amb la comptabilitat de l’Ajuntament. Els veïns reben un dossier amb el pressupost de l’any 2018 i la Memòria del Model Compte General any 2018. Els veïns tenen un suport per aclarir dubtes. .

Destaca que permet que els veïns coneguin el funcionament de l’Ajuntament i els seus comptes a la ciutadania «i d’aquesta manera, poder explicar de primera mà com funciona la comptabilitat i quines són les tasques de gestió interna que ha de dur a terme l’Ajuntament. Pensem que iniciatives com aquestes apropen la ciutadania a les administracions i són un acte de transparència per part del govern».

Temas

Comentarios

Lea También