La Brigada d'Intervenció Ràpida posa a punt Tarragona

La campanya de millores actua aquests dies als carrers Sant Antoni Maria Claret, Vidal i Barraquer, Ramon y Cajal i Pere Martell.

17 octubre 2017 10:49 | Actualizado a 17 octubre 2017 18:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 

La campanya Tarragona, posa’t a punt que va endegar la primera quinzena d’agost la conselleria d’Espais Públics continua arranjant el paviment asfàltic, el de les voreres de carrers i places i tots els desperfectes a la via pública.

En concret, la Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR) enceta aquesta setmana les tasques intensives de reparació de voreres a carrer Sevilla, Prat de la Riba, Lleida i Doctor Mallafré i arranjaran l’asfalt del carrer Ramon i Cajal, molt malmès pel trànsit rodat.

La setmana vinent, del 16 al 22 d’octubre, els operaris de la Brigada d’Intervenció Ràpida treballaran altres carrers de Llevant com Cala Romana, Boscos i La Móra. També faran reparacions de voreres i asfaltat a Sant Pere i Sant Pau.

Així mateix, la BIR va actuar la setmana passada a les voreres de Sant Antoni Maria Claret, Vidal i Barraquer, Pau Casals i Guillem Oliver. Així mateix, també van arranjar l’asfalt dels carrers Caputxins, Soler, Gasòmetre i Colom.

La BIR està fent reparacions a la via pública en tots els barris i zones de la ciutat

Altres carrers on han actuat les darreres setmanes són a les voreres de l’avinguda Andorra, Pere Martell, Vidal i Barraquer i Ramon i Cajal i va reparar l’asfalt de Vidal i Barraquer, avinguda Andorra, República Argentina i el carrer Pere Martell.

“Vam iniciar la campanya intensiva a l’agost i no hem parat de reparar i arranjar la via pública amb l’objectiu de millorar l’espai públic de Tarragona. Actualment -explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín-, tenim 35 incidències obertes, de les quals 19 procedeixen de l’Epp, 7 per reclamacions telefòniques i 9 per inspeccions. Continuem i no pararem fins que Tarragona estigui a punt”.

La primera zona la ciutat ja ha experimentat aquesta posada a punt és La Floresta-L'Albada-Parc Riu Clar-Torreforta-El Pilar-Torrenova-La Granja-Icomar-Riu Clar. En total es van fer més de 34 actuacions.

“Els operaris de la Bir actuaran per espai de tres setmanes actuant a aquests barris de la ciutat, és a dir, fins a finals del mes d’agost”, afegeix el conseller Martín.

Una altra de les zones que ja s’han arranjat és el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.

La Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona va posar en marxa la Brigada d’Intervenció Ràpida el 30 de juliol de 2008.

Aquest servei es complementa amb la Brigada Municipal i soluciona les petites reparacions de la via pública d’una manera eficaç i sense esperes prolongades.

Els ciutadans poden informar de qualsevol tipus de deficiència de la via pública a través del telèfon gratuït disponible les 24 h durant els 7 dies de la setmana: 900 200 274

Comentarios
Multimedia Diari