La C-37, tallada al trànsit entre Querol i el Pont fins a finals de mes

Les restriccions seran efectives a partir de dilluns i fins al 30 de desembre, els dies laborables de 9.30h a 16.30h, per tal de completar les tasques d'aglomerat de la via

19 mayo 2017 17:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres de millora que s’estan realitzant des del 7 de novembre a la carretera C-37 entre Querol i el Pont d’Armentera obligaran a tallar completament el trànsit en ambdós sentits des de dilluns, 12 de desembre, fins al 30 del mateix mes.

Les restriccions es faran efectives els dies laborables de 9.15 h a 16.30 h per tal que es puguin completar les tasques d’aglomerat, uns treballs que es duran a terme amb el doble de maquinària per tal de minimitzar els terminis.

Mentre durin les obres, els usuaris podran utilitzar itineraris alternatius. Així, per anar a Querol es recomana passar per Santes Creus, les Pobles (TV-2441) i al quilòmetre 11 agafar el trencall de mà esquerra, direcció Sant Jaume de Montagut. En 7 km s’arriba a Querol.

En el cas de voler anar del Pont d’Armentera a Igualada, els usuaris hauran d’anar al Pla de Santa Maria, direcció Cabra del Camp, Sarral i enfilar cap a Santa Coloma de Queralt. Pel que fa als veïns de Querol que vulguin anar a Igualada, hauran de passar per Valldossera, Pontons, Torrebusqueta, i a la Llacuna enllaçar amb la C-37 fins a Igualada.


Unes obres reivindicades
Amb l’actuació que des de principis de novembre està realitzant el Departament de Territori i Sostenibilitat a aquest tram de la C-37 entre Querol i el Pont d’Armentera es dóna resposta a una llarga reivindicació per part dels veïns de la zona. Fa temps que es queixen del mal estat del paviment d’una via amb alta sinistralitat que és estreta, sinuosa i amb l’agreujant del pas freqüent de camions.

Les obres, que han començat a executar-se amb 5 anys de retard per la contenció pressupostària de la Generalitat els últims anys, s’estan realitzant en un tram de 19 quilòmetres per un valor de 2,2 milions d’euros i amb un termini de 6 mesos.

El projecte preveu la millora del ferm mitjançant el tractament previ de les zones que estiguin deteriorades i l’estesa d’una nova capa d’asfalt. També es formaran cunetes formigonades d’entre 1 i 1,5 metres d’amplada, es milloraran les barreres de seguretat i es reposarà la senyalització vertical i horitzontal.

Comentarios
Multimedia Diari