Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La C-37, tallada al trànsit entre Querol i el Pont fins a finals de mes

Les restriccions seran efectives a partir de dilluns i fins al 30 de desembre, els dies laborables de 9.30h a 16.30h, per tal de completar les tasques d'aglomerat de la via

Montse Plana

Whatsapp
El tram afectat de la C-37 és estret i sinuós amb l´agreujant del pas freqüent de camions. FOTO: CEDIDA

El tram afectat de la C-37 és estret i sinuós amb l´agreujant del pas freqüent de camions. FOTO: CEDIDA

Les obres de millora que s’estan realitzant des del 7 de novembre a la carretera C-37 entre Querol i el Pont d’Armentera obligaran a tallar completament el trànsit en ambdós sentits des de dilluns, 12 de desembre, fins al 30 del mateix mes.

Les restriccions es faran efectives els dies laborables de 9.15 h a 16.30 h per tal que es puguin completar les tasques d’aglomerat, uns treballs que es duran a terme amb el doble de maquinària per tal de minimitzar els terminis.

Mentre durin les obres, els usuaris podran utilitzar itineraris alternatius. Així, per anar a Querol es recomana passar per Santes Creus, les Pobles (TV-2441) i al quilòmetre 11 agafar el trencall de mà esquerra, direcció Sant Jaume de Montagut. En 7 km s’arriba a Querol.

En el cas de voler anar del Pont d’Armentera a Igualada, els usuaris hauran d’anar al Pla de Santa Maria, direcció Cabra del Camp, Sarral i enfilar cap a Santa Coloma de Queralt. Pel que fa als veïns de Querol que vulguin anar a Igualada, hauran de passar per Valldossera, Pontons, Torrebusqueta, i a la Llacuna enllaçar amb la C-37 fins a Igualada.


Unes obres reivindicades
Amb l’actuació que des de principis de novembre està realitzant el Departament de Territori i Sostenibilitat a aquest tram de la C-37 entre Querol i el Pont d’Armentera es dóna resposta a una llarga reivindicació per part dels veïns de la zona. Fa temps que es queixen del mal estat del paviment d’una via amb alta sinistralitat que és estreta, sinuosa i amb l’agreujant del pas freqüent de camions.

Les obres, que han començat a executar-se amb 5 anys de retard per la contenció pressupostària de la Generalitat els últims anys, s’estan realitzant en un tram de 19 quilòmetres per un valor de 2,2 milions d’euros i amb un termini de 6 mesos.

El projecte preveu la millora del ferm mitjançant el tractament previ de les zones que estiguin deteriorades i l’estesa d’una nova capa d’asfalt. També es formaran cunetes formigonades d’entre 1 i 1,5 metres d’amplada, es milloraran les barreres de seguretat i es reposarà la senyalització vertical i horitzontal.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También