La CGT denuncia la manca de personal a la Residència Alt Camp de Valls

Montse Garcia, secretària de la secció sindical de la CGT, assegura que «per falta de solucions en resulten afectats els nostres usuaris»

21 marzo 2018 22:34 | Actualizado a 21 marzo 2018 22:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:


La Secció Sindical de la Confederació General del Treball (CGT) de l’Hospital Pius de Valls denuncia la mancança de personal assistencial a la Residència Alt Camp de Valls.

La disminució d’hores que estan patint les auxiliars d’infermeria i les cuidadores de totes les plantes fa que hagin d’assumir les càrregues de treball assistencial dia a dia, però «es veuen obligades a deixar certes tasques, ja siguin assistencials o no, per al següent torn de treball», assegura Montse Garcia, secretària la secció sindical de la CGT Tarragona i del Pius Hospital de Valls


«Per falta de posar solucions per la part dels dirigents, en resulten afectats els nostres usuaris o residents, deixant de cobrir les necessitats bàsiques de les seves vides», afegeix. La Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Pius de Valls demana una reunió amb caràcter urgent amb els dirigents del servei per tal de posar solució a la situació. 

«La reunió que estava programada l’han ajornat fins a principis d’abril», explica. I és que afirmen que els dirigents del centre tenen constància de la situació en què es troba la Residència Alt Camp. «No hi donen importància, i volem que no quedi el problema dins del despatx», diu Garcia.

 

«Les cuidadores i les auxiliars d’infermeria no donen l’abast i han disminuït les hores de la primera i la segona planta», puntualitza. La Secció Sindical de la CGT assegura que seguirà denunciant les retallades de personal assistencial que sempre és castigada a la Residència Alt Camp de Valls. 
També exigeixen a l’equip de Govern que es plantegi posar solucions immediates. «Seguirem demanant reunions urgents», declara.


Un any que dura
Els usuaris de la Residència són conscients de la situació. «Fa un any que hem vist que això va a més i la dependència de la gent gran és més elevada», declara.


La Residència Alt Camp va ser inaugurada l’any 1973 amb l’objectiu d’oferir un servei d’atenció a la gent gran de caràcter privat. Aquest servei ha anat canviant fins a convertir-se en una residència assistida.

Comentarios
Multimedia Diari