Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP: "L'escorcoll mostra que la investigació avança a favor dels interessos de la ciutadania"

Aquí reproduïn el text íntegre del comunicat de la CUP davant l'escorcoll per part de la Guardia Civil de la seu de l'IMSS de Tarragona

Redacció

Whatsapp
Els dos regidors de la CUP, Jordi Martí y Laia Estrada, en una imatge d'arxiu. Foto: Lluís Milián

Els dos regidors de la CUP, Jordi Martí y Laia Estrada, en una imatge d'arxiu. Foto: Lluís Milián

La CUP de Tarragona ha emès un comunicat després d'assabentar-se que la Guardia Civil estava escorcollant les dependències de l’Institut Municipal de Serveis Social de Tarragona en relació amb el cas Inipro.

La CUP de Tarragona està personada en el cas obert i, per tant, asseguren que "no podem fer cap tipus de declaració al respecte ja que el cas es troba sota secret de sumari". Tot i així, han afegit: "sí que podem afirmar que aquest escorcoll mostra que la investigació està avançant favorablement als interessos de la ciutadania per tal d’aclarir el cas". Després de força temps de presentar la nostra denúncia, diuen, finalment "podem celebrar que aquesta tira endavant i que el procés d’investigació avança".

Des de la CUP de Tarragona es comprometen a mantenir-se atents a l’evolució dels fets.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También