Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP de TGN critica que al ple no hi hagi cap punt per fer front a la Covid-19

La formació anticapitalista assegura que té pràcticament els mateixos punts de l’ordre del dia que el que s’havia de celebrar el 20 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

La Candidatura d’Unitat Popular es mostra decebuda a l’evidenciar que en el Ple extraordinari de demà no hi ha cap punt de l’ordre del dia que contempli aprovar mesures per fer front a la crisi sanitària que estem patint i les conseqüències socioeconòmiques que se’n deriven.

El Ple Ordinari de març va ser suspès i demà se’n celebra un d’extraordinari amb les mateixes qüestions. La consellera Laia Estrada afirma que “veient els punts de l’ordre del dia del Consell Plenari de demà, no sembla que estiguem vivint una crisi sanitària i socioeconòmica”. Aquesta afirmació ve donada pel fet que cap dels punts que es portarà demà a votació té un ralació directa en donar resposta a les necessitats més urgents que està patint bona part de la població.

La CUP considera que en aquest moment d’excepcionalitat els plens han de servir per poder resoldre qüestions que siguin inajornables i essencials per a la gestió de la ciutat i, sobretot, per donar resposta a la greu situació sanitària i econòmica que vivim. En aquest sentit, la consellera Eva Miguel ha manifestat que “ara ens toca als municipis parar el cop de la mala gestió de l’estat espanyol”.

Temas

Comentarios

Lea También