Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP de Tarragona renuncia a dos seients a la llotja del Nàstic

Afirmen negar-se a a 'acceptar cap privilegi, regal o prebenda'

Redacció

Whatsapp
Llotja del Nàstic. Foto: Pere Ferré

Llotja del Nàstic. Foto: Pere Ferré

La CUP de Tarragona ha emès aquest dimarts a la tarda un comunicat en què rebutja els dos seients a la llotja presidencial que el Club Gimnàstic ha ofert als regidors Laia Estrada i Jordi Martí, en considerar-los "un privilegi". 

Des de la Candidatura d'Unitat Popular de Tarragona entenen que "oferiments com ara el del Nàstic representen un privilegi que no hauria d'acompanyar uns càrrecs que ja estan dotats econòmicament, i que aquesta renúncia es plenament coherent amb la moció que el nostre Grup Municipal presentà al Plenari Municipal del 17 de juliol, demanant que cap conseller acceptés privilegis, regals, prebendes o entrades-regal gratuïtes", expliquen.

Des del Grup Municipal de la CUP "volem aclarir que aquest rebuig no suposa cap menyspreu envers les entitats esportives de la ciutat, sinó que respon a un criteri clar: els consellers i conselleres que vulguin gaudir de qualsevol espectacle, que passin prèviament per la guixeta". Alhora, la CUP recorda que ja a la moció presentada el passat juliol van proposar que des de la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona es redacti un protocol per tal d’afavorir l’assistència a espectacles i activitats culturals als sectors populars amb menys recursos econòmics.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También