Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP demana que es rehabiliti la barana de la Baixada de la Misericòrdia

Després que hagin transcorregut prop de dos mesos d’ençà de l’accident d'un camió que va bolcar en aquest punt.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un mur de formigó substitueix provisionalment la barana a la Baixada de Misericòrdia.

Un mur de formigó substitueix provisionalment la barana a la Baixada de Misericòrdia.

El passat 8 de setembre un camió va bolcar a la Baixada de la Misericòrdia precipitant-se al carrer del Trinquet Vell. Com a resultat de l’espectacular impacte, el camió es va endur la barana.

Després que hagin transcorregut prop de dos mesos d’ençà de l’accident, el grup municipal de la CUP de Tarragona reclama al govern de Ballesteros que reconstrueixi la barana de la baixada o bé que en posi una de provisional, doncs “per a la gent gran o amb problemes de mobilitat era l’únic punt de recolzament, i ara es troben amb dificultats tant per baixar com per pujar aquest tram de fort pendent”.

Val a dir que el passat 19 d’octubre, en una comissió informativa i de seguiment, la consellera Laia Estrada va demanar informació sobre el desenvolupament de les obres de restauració de la barana ubicada a la baixada de la Misericòrdia i ja va instar el responsable de territori, el conseller Milà, a accelerar els treballs.

Per a la CUP no deixa de ser sorprenent l’eficàcia i celeritat amb la qual s’ordena a la brigada municipal a esborra els murals que s’hi pinten al mur provisional, en contrast amb la paralització absoluta de les obres de rehabilitació de la barana, quan es tracta d’una qüestió de seguretat viària.

Temas

Comentarios

Lea También