La CUP entra per primer cop a Tortosa i es felicita per la pèrdua de la majoria de Bel

El partit obté més de 900 vots

19 mayo 2017 22:43 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Resultats magnífics de la CUP Tortosa que obté un total de 930 vots i un regidor, el cap de llista de la candidatura, Xavi Rodríguez. El partit de l’esquerra independentista es presentava per primer cop a la ciutat i amb el 6,89 per cent dels vots esdevé la cinquena força a Tortosa.

Rodríguez es va mostrar molt satisfet pel resultat obtingut però també per la pèrdua de la majoria absoluta de Ferran Bel i pel fracàs de les dues formacions d’extrema dreta, PxC i Democracia Nacional, que no obtenen representació.

Rodríguez va evitar parlar d’hipotètics pactes i va deixar clar que les decisions d’aquesta mena es prenen en assemblea. En tot cas, aclarí que la formació no pretén formar part d’un equip de govern tot i que, si cal, ajudarà que Bel no obtingui l’alcaldia «perquè no se la mereix». CUP Tortosa vol allunyar del govern les posicions «caciquistes» i «autoritàries» i anuncia una tasca «fiscalitzadora» del govern municipal.

La formació independentista ha obtingut també representació amb un regidor als consistoris de Deltebre, Ulldecona i Alcanar.

Comentarios
Multimedia Diari