La CUP entra per primer cop a Tortosa i es felicita per la pèrdua de la majoria de Bel

El partit obté més de 900 vots

A.Caralt

Whatsapp

Resultats magnífics de la CUP Tortosa que obté un total de 930 vots i un regidor, el cap de llista de la candidatura, Xavi Rodríguez. El partit de l’esquerra independentista es presentava per primer cop a la ciutat i amb el 6,89 per cent dels vots esdevé la cinquena força a Tortosa.

Rodríguez es va mostrar molt satisfet pel resultat obtingut però també per la pèrdua de la majoria absoluta de Ferran Bel i pel fracàs de les dues formacions d’extrema dreta, PxC i Democracia Nacional, que no obtenen representació.

Rodríguez va evitar parlar d’hipotètics pactes i va deixar clar que les decisions d’aquesta mena es prenen en assemblea. En tot cas, aclarí que la formació no pretén formar part d’un equip de govern tot i que, si cal, ajudarà que Bel no obtingui l’alcaldia «perquè no se la mereix». CUP Tortosa vol allunyar del govern les posicions «caciquistes» i «autoritàries» i anuncia una tasca «fiscalitzadora» del govern municipal.

La formació independentista ha obtingut també representació amb un regidor als consistoris de Deltebre, Ulldecona i Alcanar.

Temas

  • Municipals 2015

Comentarios

Lea También