Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP instarà als consellers comarcals a pagar-se el sopar de Nadal de la seva butxaca

La setmana passada els consellers comarcals al Consell Comarcal del Baix Camp van rebre una invitació per assistir al Sopar de Nadal del Consell Comarcal que es realitzarà en finalitzar el darrer Ple de l'any, al restaurant Termes Montbrió de Montbrió del Camp

Redacció

Whatsapp

El grup comarcal de la CUP al Consell Comarcal del Baix Camp emplaçarà a la resta de grups comarcals, al Ple del proper 15 de desembre, que cada conseller es pagui el seu sopar de Nadal i el del seu acompanyant "per evitar una despesa pública de més de 2.000€".

La setmana passada els consellers comarcals de la CUP al Consell Comarcal del Baix Camp asseguren que van rebre una invitació per assistir al Sopar de Nadal del Consell Comarcal que es realitzarà en finalitzar el darrer Ple de l'any, al restaurant Termes Montbrió de Montbrió del Camp.

Segons expliquen, en preguntar un dels tres consellers de la CUP el cost del sopar, la presidència del Consell va informar-lo que era de 35€, però que "el paga el Consell Comarcal". El grup comarcal de la CUP calcula que "si el Consell Comarcal compte amb 33 consellers i conselleres, les quals hi poden assistir amb un o una acompanyant, així com la presència de membres de personal directiu del Consell, el cost mínim de diner públic que pot tenir aquest sopar és de més de 2.300€".

El portaveu de la CUP al Consell Comarcal, el riudomenc Pere Campíñez, considera que "tenint en compte el context socioeconòmic de la nostra comarca podríem estar parlant, més que d'una despesa supèrflua i de manca d'ètica manifesta, d'una malversació de fons públics".

I, a més, afegeix que "si algú pot dir que amb aquesta denúncia estem fent demagògia, és molt senzill: si volen fer un sopar de Nadal, que cadascú s'ho pagui de la seva butxaca i arreglat. I, si 35€ són masses diners per un sopar -cosa que compartim- de ben segur hi ha d'altres establiments on poder menjar més barat"

Per aquest motiu, Pere Campíñez instarà a la resta de grups comarcals presents al Consell Comarcal (CiU, ERC, PSC, PP i C's) que cada conseller i consellera assumeixi el cost del sopar per no generar un perjudici a l'erari públic.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También