Más de Tarragona

La Canonja, a punt per viure la seva Festa Major

La localitat engega avui mateix un programa farcit d´actes d'allò més divers que englobaran dos caps de setmana. La baixada de carretons és un dels principals esdeveniments d'avui

Redacció

Whatsapp
La baixada de carretons serà un dels principals actes de la jornada inaugural d´avui. FOTO: CEDIDA FOTO: CEDIDA

La baixada de carretons serà un dels principals actes de la jornada inaugural d´avui. FOTO: CEDIDA FOTO: CEDIDA

La Canonja celebra a partir d’avui dijous la Festa Major d’hivern, en honor al seu patró Sant Sebastià. La Regidoria de Festes ha posat tot el seu esforç a elaborar un any més un programa amb molta diversitat d’actes que englobarà dos caps de setmana.

Avui, dia 19, s’encetaran els actes de la Festa Major amb la baixada de carretons al carrer Raval. Aquest mateix divendres, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà al Castell de Masricart l’exposició de la Roda d’Art que organitzen diferents centres d’estudi del Camp de Tarragona i que en aquesta ocasió mostra les obres de l’artista canongina Núria Rion. Tot seguit, al mateix Castell hi haurà una conferència sobre l’òpera Werther dins del cicle «Liceu al Territori».

El dia de Sant Sebastià estarà dedicat al matí als diferents actes tradicionals i a la tarda es programarà un monòleg a càrrec d’Eva Cabezas, Kalderas i Tomás García. La nit estarà amenitzada pel ball amb l’Orquestra Centauro, adreçat als més joves.

Aquest dissabte al matí es duran a terme diverses activitats al voltant del poliesportiu, com ara el parc infantil, i a l’skatepark el campionat d’skate i scooter adreçat als joves. La tarda-vespre estarà protagonitzada pel correfoc infantil i pel concert de l’Orquestra Maravella, que farà el ball de nit.

Diumenge al matí serà el moment de l’esport amb el Cros Sant Sebastià i a la tarda gaudirem de l’estrena de la comèdia musical de Las chicas de oro, No me cuentes cuentos.

L’altre cap de setmana es podrà gaudir d’una obra dedicada al públic familiar que tindrà lloc dissabte al matí, un concert de música tradicional a càrrec del «Tecler» i la nit més jove amb l’edició del segon CNJ&MUSIC. La Festa Major d’hivern tancarà el diumenge 29 amb l’exposició canina i l’escudella popular.

Temas

  • TARRAGONA

Lea También