Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Canonja dona la benvinguda als seus nadons amb un ajut de 150 euros

El passat dissabte es va oferir una recepció a les famílies que s'han beneficiat de la subvenció durant l’any 2017.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de grup al Castell de Masricard de la Canonja.

Foto de grup al Castell de Masricard de la Canonja.

El primer tinent d’alcalde de l'Ajuntament de la Canonja, Salvador Ferré, acompanyat d’altres regidors del consistori, van oferir una recepció el passat dissabte al Castell de Masricart, a totes les famílies que es van beneficiar dels ajuts a la natalitat i a l'adopció que va posar en marxa el consistori ja fa sis anys i que ha beneficiat a molts infants.

Durant la recepció, Salvador Ferré va manifestar que la voluntat del govern municipal és continuar amb aquests tipus d’ajuts a les famílies, “com també seguirem amb les subvencions per la compra de llibres i material escolar que vam posar en marxa i cada any anem ampliant”.

Les famílies agraeixen molt aquest tipus d’ajuts, deia Ferré, “que tot i no ser una xifra molt elevada és una empenta per quan arriba un fill a casa”.

Els assistents es van fer una fotografia de record al Pati del Castell i tot seguit l’Ajuntament els va oferir un aperitiu.

Temas

Comentarios

Lea También