Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Canonja multarà amb 750==euro== qui no reculli les deposicions del seu gos

El consistori llença una campanya amb el lema "Reculls o pagues?"

EFE

Whatsapp
Un home recull les deposicions del seu gos. Foto: DT

Un home recull les deposicions del seu gos. Foto: DT

L'Ajuntament de la Canonja multarà amb 750 euros els amos dels gossos que no netegin les deposicions de les seves mascotes a la via pública, informa el consistori.

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Canonja ha llençat una campanya amb el lema "Reculls o pagues?" per conscienciar de l'obligació de controlar les mascotes.

Aquesta mesura respon a la queixa de molts veïns de la Canonja que "mostren la seva preocupació davant l'incivisme i la poca responsabilitat d'alguns propietaris de gossos", diu la regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili

Es posa l'accent en les sancions perquè: "tots sabem que quan ens toquen la butxaca reaccionem amb més determinació".

"Esperem no haver de posar gaires multes i que els ciutadans aprenguin a ser cada vegada més responsables del seu gos", afegeix la regidora.

Per facilitar la recollida dels excrements es lliurarà un porta bosses per a cada gos censat, que es podrà passar a recollir pel castell de Masricart.

Als últims dies s'han repartit uns díptics amb la informació referent a les obligacions que tenen els propietaris de gossos o animals de companyia i s'han penjat un centenar de banderoles per diferents carrers.

La campanya pretén sensibilitzar el ciutadà de la responsabilitat que té cap al seu gos i de l'obligació de cuidar-lo, alimentar-lo, netejar-lo i mantenir-lo en bones condicions.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También