La Canonja multarà amb 750==euro== qui no reculli les deposicions del seu gos

El consistori llença una campanya amb el lema "Reculls o pagues?"

19 mayo 2017 20:28 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de la Canonja multarà amb 750 euros els amos dels gossos que no netegin les deposicions de les seves mascotes a la via pública, informa el consistori.

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Canonja ha llençat una campanya amb el lema "Reculls o pagues?" per conscienciar de l'obligació de controlar les mascotes.

Aquesta mesura respon a la queixa de molts veïns de la Canonja que "mostren la seva preocupació davant l'incivisme i la poca responsabilitat d'alguns propietaris de gossos", diu la regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili

Es posa l'accent en les sancions perquè: "tots sabem que quan ens toquen la butxaca reaccionem amb més determinació".

"Esperem no haver de posar gaires multes i que els ciutadans aprenguin a ser cada vegada més responsables del seu gos", afegeix la regidora.

Per facilitar la recollida dels excrements es lliurarà un porta bosses per a cada gos censat, que es podrà passar a recollir pel castell de Masricart.

Als últims dies s'han repartit uns díptics amb la informació referent a les obligacions que tenen els propietaris de gossos o animals de companyia i s'han penjat un centenar de banderoles per diferents carrers.

La campanya pretén sensibilitzar el ciutadà de la responsabilitat que té cap al seu gos i de l'obligació de cuidar-lo, alimentar-lo, netejar-lo i mantenir-lo en bones condicions.

Comentarios
Multimedia Diari