La Colla Jove i l'alteració de la temporada per culpa del Covid-19

La Junta i Tècnica, liderada per Gorka Bertran, ha convocat una reunió informativa a nivell intern amb la voluntat d’encarar el futur immediat de la Colla

27 abril 2020 15:47 | Actualizado a 27 abril 2020 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Colla Jove Xiquets de Tarragona vol continuar treballant per tal d’afrontar en les millors condicions possibles el retorn a l’activitat castellera. L’actual Junta-Tècnica s’ofereix per continuar liderant la colla fins a final de temporada o, si fes falta, fins que la situació permeti afrontar amb garanties un nou procés electoral.

El món casteller s’ha vist afectat per la crisi que viu el país i les colles han hagut d’interrompre completament la seva activitat. És per això que, davant l’impediment de celebrar una assemblea presencial, l’equip de Gorka Bertran s’ofereix a treballar intensament per definir i executar les línies d’acció de la colla fins a final de temporada, i preparar l’entitat per encarar qualsevol possible escenari a nivell casteller.

Els de la camisa lila esperen que la reunió virtual que realitzaran els ajudi a mantenir la dinàmica castellera durant aquests mesos, enfortint la Colla en uns moments tant complicats.

Comentarios
Multimedia Diari