La Colla de Diables Voramar del Serrallo presenta el logotip del 30è aniversari

L’autor és conegut com a Rude Estudio i ha volgut transmetre “l’experiència d’un correfoc”

06 febrero 2020 12:10 | Actualizado a 06 febrero 2020 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona ja té logotip pels seus 30 anys d’història, que celebra aquest any. La imatge és obra del dissenyador conegut com a Rude Studio. El logotip es convertirà a partir d’avui en la imatge corporativa de les xarxes socials de la colla.

L’entitat va obrir un concurs públic per escollir la millor imatge. Es van presentar un total de deu propostes. Una d’elles arribava de França, una altra d’Andorra i dues de Burgos. La resta, totes procedents de la zona del Tarragonès. Després de dues hores de deliberació, el jurat va decidir apostar per l’escollida.

 

“El logotip guanyador conté tots aquells elements que ens representen. Els timbals, les masses, la Víbria, els vaixells, les onades del mar i el casc de l’abanderat, una de les figures de la colla de diables”, explica Ricard Virgili, president de l’entitat, qui afegeix que “a més, sense saber-ho, l’autor de la imatge va incorporar la frase Segueix la flama al logotip”. Es tracta de tres paraules molt significatives per la Colla de Diables Voramar, ja que fa trenta anys que és l’entitat encarregada de portar la Flama del Canigó a la ciutat de Tarragona.

“Creiem que és una aposta arriscada, diferent de tot el que hem fet fins ara. L’autor ha sabut traduir tot allò que som i d’on venim”, apunta Virgili.

Per altra banda, el dissenyador explica que “la intenció és que cada element del logotip funcionés de manera contrastada, independent i, alhora, com un tot conjunt. Això és el que passa quan vius l’experiència d’un correfoc”.

L’entitat, a través de les xarxes socials, ha anat mostrant parts del logotip durant tota la setmana. Finalment, avui s’ha descobert la totalitat de la imatge.

La colla celebra enguany 30 anys i aviat presentarà els actes previstos per celebrar amb la ciutat aquesta efemèride. Estigueu ben atents!

Comentarios
Multimedia Diari