La Conca reclama a l’estat les ajudes dels aiguats

L’Ajuntament de Montblanc segueix pendent de que el Consell de Ministres aprovi el decret d’ajudes per les inundacions

24 enero 2020 19:10 | Actualizado a 24 enero 2020 19:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Conca de Barberà reclama a l’Estat tres mesos després dels aiguats les ajudes. L’Ajuntament de Montblanc ha celebrat aquesta setmana un ple extraordinari amb un únic punt de l’ordre del dia. Es tractava d’un ple de tràmit però imprescindible per poder accedir a les ajudes que ofereix la Generalitat per poder reparar els desperfectes que va provocar la riuada del passat 22 d’octubre en béns de domini públic. Entre els diferents tràmits que està preparant l’Ajuntament per poder accedir a les subvencions de la Generalitat i que ha d’entregar com a data límit ahir, hi havia la inscripció a l’inventari municipal de béns de domini públic afectats per la riuada.

Per això, diferents béns públics com camins, carrers, ponts i edificacions van haver de ser inventariats en urgència a fi d’accedir, sense problemes, a unes ajudes per absolutament necessàries per poder reparar els nombrosos danys que va sofrir la vila en la devastadora riuada. Danys importants com la desaparició dels ponts de la Font del Bolovi i el molí del pas, reparar els desperfectes al Pont Vell o bé la reparació de camins com el del cementiri.

L’alcalde de Montblanc continua reclamant que el Consell de Ministres aprovi el decret d’ajudes per les inundacions per poder afrontar les nombroses despeses tan en espais urbans com en les hortes.

El Ple va acabar amb un missatge de confort per tots els territoris que estan essent afectats per la llevantada d’aquest mes.

Comentarios
Multimedia Diari