Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Creu Roja ha recollit 13.343 Esmorzars i Berenars #AmbCor a Tarragona

A la campanya celebrada als centres Alcampo i Simply a tot l’Estat la xifra global és d’1,2 milions

Diari de Tarragona

Whatsapp
Colaboradores de Alcampo y Simply la Cruz Roja trabajando codo con codo para que la campaña sea un éxito. Foto: desayunosymeriendasconcorazon.com

Colaboradores de Alcampo y Simply la Cruz Roja trabajando codo con codo para que la campaña sea un éxito. Foto: desayunosymeriendasconcorazon.com

La Creu Roja entregarà 13.343 esmorzars i berenars a nens i nenes a la demarcació de Tarragona que ho necessiten. A la província, el voluntariat de l’entitat ha recollit 4.003 quilos d’aliments en hipermercats i supermercats d’Alcampo i Simply durant la quarta edició de la campanya Esmorzars i Berenars #AmbCor celebrada els dies 3 i 4 de novembre. A Catalunya, la xifra és de 109.777 àpats gràcies a 32.933 quilos d’aliments recollits, mentre que a tota Espanya la xifra s’eleva fins als 367.232 quilos i 1.224.107 esmorzars i berenars.

Per calcular el nombre d’àpats s’ha estimat un pes mitjà de 300 grams per esmorzar. Els clients d’Alcampo i Simply han entregat més de 265.000 quilos d’aliments a tot l’Estat, als quals s’han de sumar els més de 102.000 que han donat Alcampo, Simply i Oney per valor de 113.500 euros.

La Creu Roja entregarà aquests aliments a famílies en situació de necessitat dels municipis de l’entorn de cada hipermercat i supermercat.

Esmorzars i Berenars #AmbCor és una iniciativa posada en marxa el 2013 per les empreses Auchan Holding a Espanya (Auchan Retail España que acull les marques Alcampo i Simply, Immochan i Oney) i la Creu Roja, a la qual se li va unir en la passada edició la Asociación de Cocineros y Reposteros de Madrid.

Més informació sobre la campanya:
http://www.desayunosymeriendasconcorazon.com/

Temas

Comentarios

Lea También