La Diputació de Tarragona organitza activitats per la Marató de TV3

Ho porten a terme els centres d'ensenyament que depenen d'aquesta institució provincial.

13 diciembre 2017 12:37 | Actualizado a 13 diciembre 2017 12:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els centres d’ensenyament musical i d’educació especial de la Diputació han organitzat un any més activitats solidàries coincidint amb la Marató de TV3, que en aquesta edició vol divulgar i contribuir a la investigació de les malalties infeccioses.

Concerts de música, xerrades, manualitats i activitats artístiques diverses tenen lloc aquests dies per sensibilitzar l’alumnat i l’opinió pública alhora que es recapten fons per una causa solidària.

Activitats dels centres d’educació especial

El Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi ha dut avui a les parades del mercadet de Jesús, a Tortosa, les manualitats creades per l’alumnat, per posar-les a la venda.

Dijous, l’activitat es trasllada al centre, on els nois i noies del programa d’iniciació professional d’auxiliar de cuina elaboraran un esmorzar solidari perquè tothom pugui fer el seu donatiu. 

També aquest dijous, 14 de desembre, el Col·legi d’Educació Especial Sant Rafael, a Tarragona, acollirà durant el matí xerrades sobre les malalties infeccioses adreçades a alumnes d’ESO i d’educació postobligatòria, impartides per professionals sanitaris. L’alumnat de les aules-taller ha realitzat ja un mural de manera col·laborativa relacionat amb la temàtica d’aquesta edició de la Marató, que llueix al vestíbul principal del centre.

Concerts solidaris a Tarragona i a Reus

L’Auditori Diputació, a Tarragona, serà l’escenari del primer dels concerts solidaris programats pels Conservatoris. La Banda de Grau Professional del centre i la Banda Unió Musical de Tarragona oferiran una actuació conjunta aquest diumenge, 17 de desembre, a les 19 hores, amb una entrada-donatiu de 5 euros que cal recollir a la consergeria del Conservatori (Cavallers, 10).

La primera part del concert anirà a càrrec de la Banda Unió Musical, dirigits per Carles Lorente, amb obres d’Aparicio, Compello i Reineke. A la segona part, la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona oferirà obres de Alcalde Rodríguez, Waignein i Chinesta, sota la direcció de Jordi Masip i Rogeli Rodríguez.

Mentre, l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà el ja tradicional concert en favor de la Marató de TV3, aquest dilluns, 18 de desembre a l’Auditori Higini Anglès, a les 18'30h.

L’actuació està oberta a tothom i els assistents podran fer un donatiu voluntari en accedir a la sala. Aquest concert anirà a càrrec de les bandes de Nivell elemental i la Banda de Grau Professional del centre, dirigides per Carles Lorente i Joan Ramon Reverté, respectivament, amb un variat repertori i obres de Jan de Haan, Mark Williams, Beethoven, o Pérez Garrido, entre d’altres compositors.

Comentarios
Multimedia Diari