Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Diputació enllesteix la construcció de la rotonda a la Riera de Gaià

També s'ha millorat la il·luminació en aquest punt i s'han condicionat espais de circulació segurs per als vianants

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Diputació

FOTO: Diputació

La Diputació de Tarragona enllesteix aquests dies la construcció de la nova rotonda a la intersecció de les carreteres T-202, T-203 i T-204, a l'accés de la Riera de Gaià. Aquesta rotonda millorarà la mobilitat i la seguretat viària dels usuaris que es dirigeixen al municipi, però també la d'aquells que utilitzen aquest encreuament per arribar a altres destinacions com Altafulla, El Catllar, Torredembarra o la Nou de Gaià.

FOTO: Diputació

Les obres de construcció de la rotonda van començar a l'abril i han suposat una inversió aproximada de 584.000 euros. Els treballs també han inclòs la instal·lació d'una nova columna d'enllumenat per a garantir i reforçar el nivell d'il·luminació en aquest punt, la implementació d'un pas de vianants al ramal cap a la Riera de Gaià i el condicionament d'espais de circulació segurs amb vorals amples protegits amb pilones per als vianants.

La creu de terme que hi havia en aquest punt, atès el seu mal estat de conservació, s'ha rehabilitat completament i s'ha instal·lat a l'interior de la rotonda.

Temas

  • La Riera de Gaià
  • Diputacio de Tarragona

Comentarios

Lea También